راه هایی برای سلامت نگه داشتن قلب

می توان گفت قلب یکی از اعضای حیاتی بدن است و مراقبت از این عضو بسیار مهم است، برای پیشگیری از ابتلا به بیماری ها باید راههای سلامت نگه داشتن قلب را بدانید.
تصویر راه هایی برای سلامت نگه داشتن قلب

به گزارش سایت خبری پرسون، باریک شدن رگ های قلب معمولاً به خاطر تجمع پلاک های اطراف دیواره رگ اتفاق می‌ افتد که یک مشکل رایج است و منجر به بیماری قلبی می‌ شود. همچنین می تواند عاملی برای مشکلات جدی در بدن از جمله حمله قلبی، سکته و یا حتی مرگ باشد. عوامل خطر معمولاً شامل سبک زندگی بی تحرک و رژیم غذایی غلط است که باعث افزایش لیپید، سطح کلسترول بالا و فشار خون می‌ شود. قطعاً می‌ دانید که پیشگیری؛ بهتر از درمان است و می توانید با داشتن یک رژیم غذایی سالم، سبک زندگی و استفاده از مکمل های مناسب تاثیر مثبت آن را روی سلامت قلب خود ببینید. در این قسمت از راهکارهایی را برای افزایش سلامت قلب به شما معرفی می کنیم.

افزایش آگاهی و شناخت علائم

آگاهی باعث می‌ شود که شما علائم بیماری قلبی مانند درد قفسه سینه، ناراحتی و درد در قسمت بالای بدن، تنگی نفس، خستگی و حالت تهوع را بشناسید و سریع تر مشکل تان را پیگیری کنید‌.

کنترل فشار خون

فشار خون بالا معمولاً باعث ایجاد بیماری قلبی شدید، حمله قلبی و سکته می شود، پس باید درمان گردد. افرادی که فشار خون بالا دارند، حتماً باید سبک زندگی خود را بهبود ببخشند و از افراد متخصص کمک بگیرند.

مراقبت از سطح کلسترول

کلسترول ممکن است در دیواره رگ‌ های خونی تجمع پیدا کند، جریان خون را مسدود کند و باعث حمله قلبی و سکته شود.

کاهش مصرف چربی های مضر

چربی های مضر عامل افزایش کلسترول بد در بدن هستند و می توانند خطر بیماری قلبی را افزایش دهند.

ترک سیگار

مطالعات نشان می‌ دهد که سیگار سطح کلسترول خوب در خون را کاهش می دهد که برای سلامت قلب ضروری هستند. ترک سیگار می‌ تواند خطر بیماری قلبی را کم کند و سلامت قلب را ارتقا دهد. پس سعی کنید هر طور که شده سیگار را کنار بگذارید.

اصلاح رژیم غذایی

جسم شما از چیز هایی تشکیل می‌ شود که می خورید. داشتن رژیم غذایی سالم برابر با قلب سالم است. بعضی از تغییرات مربوط به رژیم غذایی برای داشتن قلب سالم، شامل موارد زیر است:

افزایش مصرف میوه، سبزیجات، غلات کامل، گوشت قرمز و آجیل پخت مواد غذایی با روغن سالم از جمله روغن سبزیجات

ورزش کردن

مطالعات نشان می دهد که داشتن فعالیت فیزیکی به طور منظم برای سلامت قلب ضروری است و بیماری قلبی را کاهش می‌ دهد. ورزش های ایروبیک مانند پیاده روی، دو، شنا و دوچرخه سواری، اگر هر هفته انجام شوند، سطح کلسترول را پایین می‌ آورد و خطر بیماری‌ های قلبی را نیز کم خواهند کرد.

منبع: نمناک

376528

سازمان آگهی های پرسون