به گزارش سایت خبری پرسون، دلیلی که آیتا... علم الهدی ذکر کرده این است که ستون پنجم دشمن هستند و حرفهای دشمنان را بازنشر میکنند! در اذهان بسیاری از اقشار کشور هست که کمی قبلتر که خیلی هم دور نیست، چگونه رسانههای دلواپس و گاه صداوسیما در تخریب تیم مذاکره و جاسوس خواندن ظریف و تیمش از همدیگر سبقت میگرفتند. سریال گاندو پخش شد و اعتراضات وزیر خارجه دولت قبل نه تنها بجایی نرسید بلکه تشویقی برای ساخت بخشهای بعدی این سریال شد! آنانی که بیش از همه از فضای پدید آمده علیه تیم مذاکره دولت قبل بهره بردند، طرفهای ایران بودند چرا که به آنها دیکته شد مذاکرده کنندگان کشور نه تنها از حمایت بخشی از بدنه محروم هستند بلکه جاسوس و خائن خوانده می شوند.
عچیب است آیتا... علم الهدی در آن ایام نه تنها سخنی در محکومیت این قبیل اقدامات و رفتارها علیه تیم مذاکرده کننده نداشتند بلکه چندان هم اقدامات ظریف و تیم مداکره را تایید هم نمیکردند.
امام جمعه مشهد چه گفت؟
در اکثر جمعهها سخنرانی یک امام جمعه پررنگ میشود و آن هم جز سخنرانی امام جمعه مشهد یعنی آیتا... علم الهدی نیست. وی دیروز تاکید کرد: امروز دشمن با تمام قوا میخواهد بین مردم سراسر دنیا شبهه ایجاد کند و آشوب به وجود بیاورد و بر همه چیز ما مسلط شود. لذا رهبری فرمان جهاد تبیین دادند. یعنی بر کسانی که در فضای مجازی فعال هستند، واجب شرعی است که در برابر فتنههای دشمن ساکت نباشند. در حالیکه دشمن در مذاکرات و بر هم زدن قراردادها مقصر است، امروز در فعالیتهای رسانهای سعی دارد جریان را به نفع خود شکل دهد و عدهای از افراد ناآگاه در داخل کشور هم حرفهای او را بازگو میکنند.
علمالهدی اضافه کرد: مسئولان قضائی و اجرائی کشور باید توجه کنند افرادی که در داخل کشور حرفهای عناصر کفر خارجی را بازگو میکنند، ستون پنجم دشمناند. این افرادی که در برخی از مطبوعات داخلی و رسانههای فضای مجازی حرفهای دشمن را بازگو میکنند، لشکر دشمناند و باید تحت تعقیب قضائی قرار گیرند. اگر رسانهای در مقابل جریان تبیین بایستد و حرف دشمن را بازگو کند، عامل نفوذی دشمن است و باید تحت تعقیب قرار گیرد، نه اینکه به اسم آزادی بیان هر چه میخواهند در رسانههای خود بنویسند. در دنیا این چنین افراد را محاکمه صحرایی میکنند.»
توهین به تیم ظریف خوب بود!
اظهارات آیتا... علم الهدی به عنوان یک روحانی با سابقه و امام جمعه مشهد قابل احترام است اما سوالات زیادی پس از سخنان دیروز او به اذهان خطور کرد. اظهارات او به نحوی است که گویا مشاور با تسلطی بر رسانههای کاغذی و مجازی دارد، حتما آنچه پیش از این درباره ظریف و تیم مذاکرهکننده دولت روحانی منتشر میشد را هم ملاحظه کرده است. امام جمعه مشهد حتما در جریان فیلم گاندو هم هست. آیا آن زمان نیازی به تذکر از تریبون نماز جمعه نبود و آیا منافع ملی با جاسوس و نفوذی خواندن مذاکرهکنندگان در خطر نبود؟ اگر آیتا... علم الهدی از مشاوران رسانهای منصفی استفاده کند، بهخوبی درخواهد یافت که رسانههای داخل کشور در مسیر کمک به مذاکرهکنندگان گام بر میدازند و حتی مطبوعات با ملی قلمداد کردن مذاکرات و همهگیر دانستن منافع حاصل از نتیجه مثبت در مذاکرات، از انتقاد خودداری کرده و به امیدبخشی مشغول هستند.
اخیرا روزنامه کیهان در گزارشی به توافق ایران با آژانس برای نصب دوربینها در سایت کرج انتقاد کرد و با بر شمردن خرابکاریها، از جمله علیه تاسیسات هستهای تسا در کرج در سال گذشته نوشت: «منابع رسمی از توافق ایران و آژانس درباره فعالیت دوباره دوربینهای نظارتی در سایت هستهای کرج خبر دادند. توافقی که در وضعیت فعلی، میتوان آن را امتیازی سؤالبرانگیز و نالازم خواند.» یا 27 ابان حسین شریعتمداری در مطلبی با عنوان «برادرانه با دکتر باقری» نوشت که این روزها برخی از مسئولان وزارت امور خارجه کشورمان درباره مذاکرات هستهای از واژهها و عباراتی استفاده میکنند که در معنا و مفهوم میتوانند بیش از یک مصداق داشته باشند. این واژهها که در ادبیات سیاسی به «واژههای دوپهلو» شهرت دارند، زمینه مناسبی برای تحریف در اختیار حریف میگذارند.»
لطمه به رئیسجمهور
البته باید در نظر داشت که اظهارات آیتا... علم الهدی پس از حضور سیدابراهیم رئیسی در ریاستجمهوری از منظر پدرهمسر ایشان هم ارزیابی میشود و درخواست مقابله با رسانهها و برگزاری دادگاه صحرایی برای آنها شاید حرکتی تلقی شود که ایشان از ابتدای ریاست جمهوری نشان داد سعی در تعامل مثبت با همه اقشار بهویژه رسانهها دارد.
از سوی دیگر هم باید به اظهارات قبلی ایشان در هفتههای گذشته توجه کرد که واکنشهای زیادی به همراه داشت و بعضا در رسانههای خارجی انعکاس داشت مانند روزی که عنوان کرد: «متاسفانه با تأثیر فرهنگ غرب زن و همسر در خانه همدیگر را با اسم کوچک صدا میزنند» یا روز دیگری که با کنار گذاشتن نهادهای مسئول در تامین برق کشور گفت: «نظام ما مردم پایه است و مشکلات را مردم باید حل کنند و برای حل مشکل قطع برق نیز مردم باید مصرف آن را در خانه، مغازه و فروشگاهها مدیریت کنند و همگان را به کاهش مصرف برق دعوت کنند.» علمالهدی در اردیبهشت سال جاری اظهاراتی داشت که با انتقادات زیادی همراه شد. او گفته بود: «کسانی که مردم را به عدم شرکت در انتخابات دعوت میکنند، کافرند»
منبع: آرمان ملی