پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

مهمترین اخبار

محمد امین بیرامی، رئیس اداره محیط زیست شهرستان کازرون، از احداث آتش‌بُر در محل دریاچه پریشان خبر داد و بیان داشت: در این راستا، اهالی و جوامع محلی ساکن در پیرامون دریاچه پریشان با تراکتورهای خود به کمک اداره محیط زیست آمده و بستر تالاب پریشان را آتش‌بُر زدند.
با تلاش نیروهای مردمی انجام شد؛

مهار آتش‌سوزی در تنگ بستانک مرودشت

رئیس اداره محیط زیست شهرستان مرودشت از اطفای کامل حریق در منطقه تنگ بستانک این شهرستان خبر داد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه حجم بالای تحرکات در گذشته در مقطعی کوتاه سابقه نداشته است، گفت: این حوادث حکایت از تحول در شرایط فعلی ما دارد و باید با دقت مورد توجه قرار گیرد.
فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت درباره رفع فیلترینگ گفت: در موضوعات مختلف همکاری موجب حل مسئله شده است مانند جلسات سران قوا که با تدبیر رهبری شکل گرفت. همانطور که معاون اول گفتند تصمیم سازان به این نتیجه رسیده اند که مسدودسازی باید برطرف شود و ان‌شاء‌الله شاهد رفع فیلترها خواهیم بود.
کمبود ویتامین E گیرنده‌های نور را که در شبکیه و سلول‌های ساختمان چشم قرار دارند، ضعیف می‌کند. به همین‌ دلیل فرد ممکن است دچار اختلال در بینایی شود.
منابع از ورود هواپیمای رئیس‌جمهور آمریکا به فرودگاه ریاض خبر دادند.
دکتر لیان نیکلسون در کتاب "یادگیری عمیق‌تر: ۷ استراتژی قدرتمند برای یادگیری عمیق و ماندگار" می گوید:اگر کسی از من بخواهد یادگیری را به سادگی تعریف کنم، می‌گویم: یادگیری یعنی به دست آوردن و ذخیره کردن اطلاعات جدید به گونه‌ای که یک شبکه عصبی پایدار شکل بگیرد.
سازمان آگهی های پرسون