آشپزی

یکی از غذاهای خوشمزه پرآوازه تهرانی‌ها آبگوشت است. بر اساس بعضی روایت‌های شفاهی ابداع این غذا از سوی تهرانی‌ها بوده و مبدع آن «علی‌نقی‌خان آشپز» است که یک غذای تازه به منوی غذایی اهالی تهران اضافه کرده است.
آش‌های جو، رشته و شله قلمکار از گذشته دور تا امروز محبوب تهرانی‌ها بوده‌اند. در دوره قاجار نیز این آش‌ها پای ثابت سفره ‌پایتخت‌نشینان بودند و حتی جشن‌ها و مراسم خاص دربار شاهان و اشراف‌زاده‌گان قجری هم بدون با این غذای محبوب رنگ و بوی متفاوت می‌گرفت. در ادامه به دستور پخت این آش‌ها پرداختیم.
چیز کیک ژاپنی، کیکی سبک با بافتی منسجم است که کاملا اسفنجی بوده و شاید کمی شما را در انتها غافلگیر کند. این چیز کیک یکی از دسر‌های خوشمزه و جذاب کشور ژاپن محسوب می‌شود که بی‌شباهت به چیز کیک‌های معمولی ما نیست.
نشا نوعی دسر مانند ماقوت است که اغلب در مناطق جنوبی کشور، به ویژه در شهر بوشهر تهیه می‌شود. مردم بوشهر این دسر شیرین، خوش طعم، لطیف و خوشرنگ را اغلب در ماه رمضان برای وعده افطار تهیه کرده و نوش جان می‌کنند.
کوفته برنجی زنجان به لطف عطر و طعم سبزیجات استفاده شده در آن در کنار سایر مواد، غذای باب میل اغلب افراد است و می‌تواند به عنوان گزینه پیشنهادی برای وعده غذایی ناهار یا شام در میهمانی‌های خانوادگی سرو شود.
خیلی از ما بزرگ‌ترها از خوردن کلم‌ها به صورت پخته، به خاطر بوی خاصی که دارند امتناع می‌کنیم، در حالی که اگر از همان کودکی در رژیم غذایی فرزندانمان کلم را هم بگنجانیم مطمئنا در بزرگسالی هم با انواع غذاهای کلم‌دار به راحتی کنار می‌آیند.
طرز تهیه این دلمه کمی با دلمه‌های دیگر مثل دلمه برگ انگور یا دلمه برگ کلم متفاوت است و جالب اینکه بسیاری از کودکان طعم آن را می‌پسندند و به عنوان یکی از غذا‌های خوشمزه از مادرشان می‌خواهند که آن را تهیه کند.
اگر از ما بپرسند که با تن ماهی چه غذاهایی می‌توان درست کرد، به‌طور حتم اغلب ما ساندویچ یا سالاد تن‌ماهی را نام می‌بریم.
مرغ با سس انار یا مرغ پاییزی یکی از خوشمزه‌ترین و هوس برانگیزترین غذا‌هایی است که می‌توانید آن را در شب‌های سرد پاییز و زمستان درست کنید.
در دنیای امروز با پیدایش اینترنت و گسترش فضای مجازی مردم با انواع غذا‌های کشور‌های مختلف دنیا آشنا شده‌اند و در برخی از رستوران‌ها نیز سرو می‌شوند. در این میان غذا‌های فرانسوی در دنیا بسیار مشهور و پرطرفدار هستند. این غذا‌ها برخلاف غذا‌های ایرانی خیلی زود آماده می‌شوند و نیازی به صرف زمان زیاد ندارند.
در دنیای امروز برای خانم‌های شاغل و یا خانم‌های خانه‌داری که تمام روز مشغول کار‌های خانه و بچه‌داری هستند در اغلب مواقع آشپزی و تهیه‌ی غذا، سخت و خسته کننده است.