خورش یکی از اصلی ترین غذاهای ما ایرانی هاست. در این مقاله به شما ترفندهایی برای خوشمزه شدن معروف ترین خورشهای ایرانی مانند قورمه سبزی، فسنجان و... را می گوییم.
آش ریواس از آش های سنتی ایرانی باشد که در برخی مناطق ایران پخته می شود. آش ریواس از غذاهای پرطرفدار در فصل بهار است و در برخی مناطق ایران به صورت پایهای برای ناهار و شام سرو میشود.
دوغ به دلیل طبع سردی که دارد باید به ادویه ها و چاشنی های مخصوصی مخلوط شود این ادویه ها علاوه بر طعم خوبی که به دوغ و ماست می دهند طبع آن را نیز گرم می کند.
کرم بروله یک دسر فوقالعاده خوشمزه و معروف فرانسوی است که طرز تهیه بسیار راحتی دارد. این دسر با زرده تخم مرغ و خامه درست میشود و دلیلی که آن را منحصر به فرد میکند، لایه کاراملی کرانچی روی دسر است.
پیراشکی گوشت بخار پز که به نام دامپلینگ گوشت meat dumpling هم شناخته میشود، یکی از غذاهای بسیار پرطرفدار در کشورهای آسیای شرقی مثل چین و کره و ژاپن است.
استفاده از میوه کاکتوس در تولیدات غذایی روز به روز در حال افزایش است. مربای میوه کاکتوس به دلیل و طعم خوشایند و رنگ زیبایی که دارد مورد توجه قرار گرفته است.
خورش ملا قورمه شمالی یک غذای سنتی و خوشمزه شمالی است که با بادمجان و بدون گوشت تهیه می شود. در این مطلب از پرسون شما را با دستور تهیه این خورش آشنا می کنیم.
میرزا محمد قاسم خان والی مرد سیاس و زرنگی بود که برادرش حسینعلی خان معیرالممالک او را وارد دستگاه دولت قاجار کرد. او توانست با هوش و پشتکار خود پیش چشم محمد شاه و بعد از آن ناصرالدین شاه قاجار عزیز شود.