آشپزی

برخی افراد پوست کندن سیر برایشان کار سختی است اما چند ترفند جالب وجود دارد که به راحتی می توانند پوست سیر را جدا و از آن استفاده کنند.
چه‌ چیزی بیشتر از یک دسر خنک می‌ تواند حال آدم را در یک عصر گرم تابستانی جا بیاورد؟
یکی از طعم‌دهنده‌های خورش قیمه مانند بسیاری از دیگر غذاهای ایرانی ادویه است که در کنار چند چاشنی خوشمزه‌ دیگر مانند زعفران، لیمو عمانی، گلاب و... به این غذا عطر و طعم خاصی می‌دهد. در این مطلب با طرز تهیه چاشنی و ادویه مخصوص خورش قیمه آشنا می‌شوید.
مهم‌ترین چالش در تهیه خیارشور این است که ما دستورالعمل‌ها را رعایت می‌کنیم اما بازهم خیارشورمان لیز و نرم می‌شود.
نوشیدنی‌های ایرانی در کنار طعم متفاوت، خواص درمانی زیادی برای بدن دارند. این نوشیدنی‌ها تمام ویتامین‌ها و مواد مغذی مورد نیاز بدن را تامین می‌کنند. از دیرباز در کشور ما، پذیرایی از میهمانان، با تدارک انواع چای، شربت و دمنوش انجام می‌شد.
رشته پلو قیصی آذربایجان یا قیسی پلو بدون گوشت، یک غذای محلی و خوشمزه است. برای تهیه این غذا، به برنج ، رشته فرنگی، برگه زردآلو و قیسی نیاز داریم ، در این مطلب از بیتوته شما را با دستور تهیه این غذای خوشمزه آشنا می کنیم.
نگهداری برخی مواد در فریزر سبب ماندگاری بالای آن‌ها و صرفه‌جویی در وقت می‌شود. اما طریقه فریزر کردن هر ماده راه و روش خاص خود را دارد. ما در این مطلب به روش فریزر کردن زنجبیل و سیب زمینی اشاره کرده‌ایم.
آنچیلادا رژیمی نسخه‌ای از غذای سنتی مکزیکی، آنچیلادا است که برای سلامتی بیشتر و مناسب برای افرادی که رژیم دارند، اصلاح شده است. آنچیلادا‌ها معمولاً تورتیلا‌های ذرت هستند که دور موادی پیچیده می‌شوند، که می‌تواند شامل مواد مختلفی مانند گوشت، پنیر، لوبیا و سبزیجات باشد و سپس با سس آنچیلادا پوشانده شود. در این مطلب شما را با دستور تهیه این غذای خوشمزه آشنا می‌کنیم.
سازمان آگهی های پرسون