سنگ سیر کردی یکی از غذاهای کردی که به پلو کردی نیز معروف است. این غذا در نقاط مختلف کردستان به شکلهای گوناگون تهیه میشود. سنگ سیر به دلیل داشتن سبزیجات مختلف بسیار مقوی نیز است.
اسموتی یک نوشیدنی خوشمزه و مقوی است که از ترکیب یک میوه با یک نوشیدنی که معمولا شیر است درست میشود تا یک میانوعده خوشمزه و سالم را برای خود و اعضای خانواده سرو کنیم. اسموتیها دنیای بسیار بزرگی دارند اما اسموتی کلاسیک از ترکیب میوه و شیر و بستنی درست میشود.
یکی از طعمدهندههای خورش قیمه مانند بسیاری از دیگر غذاهای ایرانی ادویه است که در کنار چند چاشنی خوشمزه دیگر مانند زعفران، لیمو عمانی، گلاب و... به این غذا عطر و طعم خاصی میدهد. در این مطلب با طرز تهیه چاشنی و ادویه مخصوص خورش قیمه آشنا میشوید.
شستن برنج قبل از طبخ آن، هیچ تاثیری بر «محتوای باکتریایی» برنج پخته نخواهد داشت زیرا در واقع این میزان حرارت در هنگام پخت است که باکتریهای موجود را از بین میبرد.
در میان روغنهایی که روزمزه با آنها سر و کار داریم برخی از کیفیت بهتری برخوردار و برای بدن مفیدتر هستند، بنابراین باید آنها را در رژیم غذایی خود بگنجانیم.
نوشیدنیهای ایرانی در کنار طعم متفاوت، خواص درمانی زیادی برای بدن دارند. این نوشیدنیها تمام ویتامینها و مواد مغذی مورد نیاز بدن را تامین میکنند. از دیرباز در کشور ما، پذیرایی از میهمانان، با تدارک انواع چای، شربت و دمنوش انجام میشد.
رشته پلو قیصی آذربایجان یا قیسی پلو بدون گوشت، یک غذای محلی و خوشمزه است. برای تهیه این غذا، به برنج ، رشته فرنگی، برگه زردآلو و قیسی نیاز داریم ، در این مطلب از بیتوته شما را با دستور تهیه این غذای خوشمزه آشنا می کنیم.
نگهداری برخی مواد در فریزر سبب ماندگاری بالای آنها و صرفهجویی در وقت میشود. اما طریقه فریزر کردن هر ماده راه و روش خاص خود را دارد. ما در این مطلب به روش فریزر کردن زنجبیل و سیب زمینی اشاره کردهایم.