به گزارش سایت خبری پرسون، «اسنک مرغ» غذای بسیار خوشمزه و لذیذ است که در همه مواقع میچسبه و زمان اماده سازی این غذا ۱۵ دقیقه و زمان پخت آن ۴۵ دقیقه است. این مقدار مناسب ۶ نفر است.
همانطور که میدانید میتوانید با مرغ، گوشت و مواد پیتزا انواع مختلف اسنکها را تهیه کنید. همه این اسنکها ساده، اما خوشمزه هستند و میتوان گفت از سالمترین فست فودهای خانگی محسوب میشوند. در این مطلب شما را با طرز تهیه اسنک مرغ آشنا خواهیم کرد که مانند اسنک سویا و اسنک قارچ و سیب زمینی در اسنک ساز تهیه میشود.
مواد لازم برای اسنک مرغ
فیله مرغ: ۸ عدد
فلفل دلمه: ۲ عدد
پیاز: ۱ عدد
قارچ: ۴۰۰ گرم
پنیر پیتزا: به میزان لازم
نان تست: ۱۲ عدد
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه اسنک مرغ
مرحله اول:
برای درست کردن اسنک مرغ، ابتدا فیلهها را نازک برش بزنید. فلفل دلمه ایها را نگینی خرد کنید و قارچها را حلقهای ببرید.
سپس پیازها را با رندهی درشت رنده کنید و فیله مرغ برش زده را به همراه کمی نمک و فلفل با هم مخلوط کنید تا به خوردش برود.
مرحله دوم:
کمی بعد فیلهها را در روغن تفت دهید تا حدی که خشک نشود و رنگ آن طلایی شود.
قارچها را تفت دهید و کمی نمک روی آن بپاشید.
مرحله سوم:
کف و روی دستگاه ساندویچ ساز تان را چرب کنید و نان تست را روی آن بگذارید و روی نان تست یک لایه مرغ، قارچ، فلفل دلمهای و پنیر پیتزا بگذارید و روی آن را با یک نان تست دیگر بپوشانید و درب دستگاه ساندویچ میکر را ببندید.
حدود ۳ تا ۵ دقیقه بعد ساندویچهای آماده شده و برشته شده را خارج کنید و با سس خردل و کچاپ میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد اسنک مرغ
- زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۰ دقیقه است.
- اسنک مرغ را میتوانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید.
- همچنین، میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد.
- توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب است.
منبع: فرارو