تغذیه و سلامتی

صفحه تغذیه و سلامت با رویکردی تخصصی به ارائه مطالبی در زمینه های سلامت،بهداشت و تغیه سالم می پردازد.

گیلاس، میوه‌ای پرخاصیت است که به پیشگیری از سرطان کمک می‌کند، التهاب را کاهش می‌دهد، سلامت قلب را تقویت کرده و حافظه را بهبود می‌بخشد.
سیاه دانه با نام علمی Nigella sativa که به آن شونیز هم می‌گویند، گیاه دارویی از خانواده گیاه آلاله است که در سراسر دنیا کاربرد دارویی دارد.
کدوتنبل سرشار از مواد معدنی مانند پتاسیم و روی است و پتاسیم موجود در کدوتنبل به حفظ سلامت مو و رشد مجدد موها کمک می‌کند.
بروکلی یک سبزی محبوب است که اغلب در بسیاری از رژیم‌های غذایی سالم گنجانده می‌شود. سرشار از مواد مغذی است و با فواید سلامتی متعددی همراه بوده است. این سبزی چلیپایی منبع بسیار خوبی از ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان‌ها است و یک ماده همه کاره است که می‌تواند در بسیاری از غذا‌ها استفاده شود. در ادامه برخی از فواید کلیدی بروکلی آورده شده است.
رژیم‌های غذایی سرشار از میوه‌ها و سبزیجات می‌توانند با تأمین مواد مغذی ضروری مانند ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌ها، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش دهند.
ممکن است یک روز صبح از خواب بیدار شده و متوجه شوید به هنگام خواب کنترل ادرار خود را از دست داده‌اید. حتی ممکن است در یک جلسه کاری این اتفاق برایتان رخ دهد. آیا می‌توانید از این واقعه برای دیگران بگویید؟ آیا به همسر، فرزند یا همکار و رئیستان می‌گوئید چه شده است یا ترس و شرم مانع از آن می‌شود؟
آلزایمر خاطرات قربانیان خود را می‌رباید و هیچ درمانی برای آن وجود ندارد، اما با انجام اقداماتی می‌توان از بیماری آلزایمر پیشگیری کرد. در اینجا شش راه برای جلوگیری از این وضعیت ناتوان کننده و محافظت از سلامت مغز ارائه می‌شود.
متخصصان می‌گویند: خوردن دیروقت غذا از سه نظر یعنی تعداد کالری‌هایی که می‌سوزانیم، سطح گرسنگی ما و همینطور روش ذخیره‌سازی چربی در بدن‌مان بر تنظیم وزن تاثیر می‌گذارد.
وقتی در حال کاهش وزن هستید، در کنار ورزش و رژیم‌غذایی، دمنوش نعناع میل کنید. این کار به روند لاغری کمک می‌کند. از سوی دیگر چای نعناع به هضم سریع‌تر غذا کمک می‌کند.
سازمان آگهی های پُرسون