تغذیه و سلامتی

صفحه تغذیه و سلامت با رویکردی تخصصی به ارائه مطالبی در زمینه های سلامت،بهداشت و تغیه سالم می پردازد.

خوردن خیار می‌تواند منبع خوب آب برای بدن باشد، چراکه با وجودی که یک فرد بزرگ‌سال متوسط به حدود ۳ لیتر (۱۲ فنجان) آب در روز نیاز دارد، حدود یک‌ چهارم از این آب از غذاها منشأ می‌گیرد.
نوشیدن آب و سایر مایعات حین غذا خوردن در فرآیند هضم غذا مشکلاتی ایجاد می‌کند، این کار باعث رقیق شدن شیره گوارشی و تجمع سموم در بدن شده و در دراز مدت می‌تواند افراد را به بیماری‌های مختلف مبتلا کند.
کره از محصولات لبنی می باشد که دارای خواص و فواید بسیاری برای بدن است و از ارزش غذایی بالایی برخوردار می باشد، البته مصرف زیاد کره عوارض جانبی جدی را برای بدن به همراه دارد.
این مطالعه، نشان می‌دهد مصرف جهانی نوشیدنی‌های شیرین بین سال‌های ۱۹۹۰ تا ۲۰۱۸ حدود ۱۶ درصد افزایش یافته است و به طور میانگین در کل کشور‌های جهان نسبت مصرف نوشیدنی‌های شیرین در مردان، بیشتر از زنان است.
دریافت قند بیش از حد و مصرف روزانه نوشابه‌ها می‌تواند زمینه‌ساز زوال عقل نیز شود. از سوی دیگر مقادیر بالای اسید فسفریک و اسید کربنیک در کنار قند می‌تواند به مینای دندان به ویژه در کودکان و نوجوانان آسیب بزند.
دانستن نتیجه مطالعه‌ای تازه که نشان می‌دهد تغییرات کوچک، اما مداوم در مصرف غذا می‌تواند تاثیر قدرتمندی بر وزن شما داشته باشد و برای تان دلگرم کننده خواهد بود.
برخی افراد چای مانده را دوباره گرم و مصرف می‌کنند اما بهتر است قبل از این کار بدانند خوردن چای مانده و کهنه برای سلامت بدن ضرری دارد یا نه؟
از زمان‌های دور، خاکشیر به عنوان یک گیاه دارویی قدرتمند شناخته شده است که در درمان بیماری‌های متعدد نقش دارد.
خوردن بیسکوییت و قهوه تلخ در وعده صبحانه، میتواند بسیار آسان باشد، اما انرژی کافی برای روز شما فراهم نمی کند و شما را سیر نگه نمی دارد.
سیر خام طعمی تند و کاربردهای زیادی در آشپزی دارد. سیر سفید معمولی اگر در دمای کنترل شده و بالا و رطوبت تخمیر شود تبدیل به سیر سیاه خواهد شد. سیر سیاه مغذی‌تر از سیر سفید است و خواص زیادی برای سلامتی دارد. در این مطلب به برخی از خواص آن اشاره کرده‌ایم.
سازمان آگهی های پرسون