تغذیه و سلامتی

صفحه تغذیه و سلامت با رویکردی تخصصی به ارائه مطالبی در زمینه های سلامت،بهداشت و تغیه سالم می پردازد.

میوه های این گیاه خار مریم حاوی 30درصد چربی و30 درصد پروتئین هستند .اما خاصیت حفاظت از کبد در این گیاه مربوط به فلاونولیگنان ها (3-2 %) است که به عنوان سیلیمارین شناخته می شود.
چغندر کم چرب و سرشار از فیبر است. به گفته وزارت کشاورزی ایالات متحده، نصف فنجان چغندر پخته شده حاوی ۰,۱۵ گرم چربی و ۱.۷ گرم فیبر است. سرشار از ویتامین‌های C، A و K هستند که به سلامت استخوان‌ها کمک می‌کند.
از هر سه کودک استرالیایی یک نفر در زمان شروع مدرسه دچار پوسیدگی دندان می‌شود و تا زمانی که آنها به هشت یا ۹ سالگی می‌رسند، این میزان به بیش از ۴۰ درصد افزایش می‌یابد.
فقر ویتامین K تقریبا در ۳۱ درصد از بزرگسالان دیده می‌شود. فقر ناشی از این ویتامین بر استخوان‌ها، مفاصل و قلب تاثیر می‌گذارد بنابراین باید نشانه‌های کمبود این ویتامین در بدن را جدی گرفت.
مناطق خاصی در سراسر جهان دارای سبک زندگی هستند که ممکن است با طول عمر مرتبط باشد. این مناطق که به مناطق آبی معروف هستند شامل جزیره ساردینیا در ایتالیا، اوکیناوا در ژاپن و لوما لیندا در کالیفرنیاست.
اسفناج، قهرمان سبز برگ‌دار دنیای سبزیجات، فواید زیادی برای سلامت دارد که باعث می‌شود آن را در رژیم غذایی خود بگنجانید.
سیر وحشی یا والک اشتها را افزایش می دهد و به دلیل فرمول ساختاری غنی خود به عنوان نوعی درمان خانگی برای ناخوشی های مختلف استفاده می شود.
برای کسانی که عدم تحمل لاکتوز دارند، باید به طور کامل از نوشیدن شیر خودداری کنند. اما حتی اگر عدم تحمل لاکتوز نداشته باشید، مقادیر زیاد شیر می تواند شما را تحت تأثیر قرار دهد.
سردرد، به‌ویژه میگرن، واقعا عذاب‌آورست و هر وقت به آن مبتلا می‌شویم، انجام داد فعالیت‌های روزمره‌مان بسیار سخت می‌شود. مواد خوراکی نقش مهمی در ایجاد سردرد دارند. بنابراین باید مراقب خوراکی‌هایی باشیم که مصرف می‌کنیم.
با شروع فصل سرما، ویترین داروخانه‌ها و درمانگاه‌ها پر از آگهی‌هایی درباره واکسن آنفلوآنزا شده است. با تزریق واکسن می‌توان از ابتلا به برخی بیماری‌های خطرناک مرتبط با فصل سرما مصون ماند اما در مورد بیماری‌هایی با خطر کمتر و با عوارض مشابه مانند سرماخوردگی، چه می‌توان کرد؟
فشار خون بالا و دیابت مجرمان اصلی و مسئول دو - سوم موارد ابتلا به نارسایی کلیوی هستند، اما می‌توان با مصرف برخی مواد غذایی از بروز بیماری‌های کلیوی دوری کرد.
سازمان آگهی های پرسون