اخبار منتخب استان‌ها

معاون فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران یزد عنوان کرد؛

نرم افزاز شهدای استان یزد در دسترس علاقه مندان

معاون فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران یزد گفت: این نرم افزار که شامل زندگی نامه، وصیت نامه، عکس و خاطرات  3600شهید استان است در حال حاضر به صورت آفلاین و در اینده نزدیک به صورت انلاین در اختیار علاقه مندان قرار خواهد گرفت.
نماینده دفتر سیاسی و اجتماعی حوزه های علمیه در استان کردستان گفت: برگزاری دوره آموزش عمومی «ولایت فقیه و حکومت اسلامی» در استان کردستان با وجود جنگ رسانه ای و شبهات دشمنان یک کار ضروری بود.

استاندار کرمانشاه تاکید کرد: برای مبارزه با کرونا مشارکت بیشتر، همدلی و همراهی گسترده تر مردم ضرورت دارد و راه حل اصلی مبارزه با بیماری کرونا رعایت توصیه های بهداشتی و تغییر رفتار مردم است.

درسالگرد حادثه پلاسکو؛

سالن ستارگان اراک خاموش می شود

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی خبر داد : تنها سالن اجرای صحنه ای شهر اراک با اخطار کتبی سازمان آتش نشانی تعطیل شد.
پرسون وضعیت نابسامان فرهنگی و اجتماعی جامعه را بررسی می کند؛

«روزمرگی» بیماری جدید جامعه ایرانی/ اخبار ناخوشایند از آمارهای اجتماعی و فرهنگی

افزایش خشونت ها در جامعه حتی در بین خانواده ها، افزایش بی سابقه میزان طلاق، کاهش شدید سن اعتیاد و فحشا و بسیاری دیگر از ناهنجارها باعث شده است که جامعه ما را به لبه پرتگاهی بس عمیق بکشاند.

امام جمعه شهرستان قروه در سخنانی انتقاد آمیز گفت: ده استان از این کشور روز به روز قدرتمندتر می شوند و بقیه استان ها روز به روز عقب مانده تر و در این میان کردستان در قله این عقب ماندگی قرار گرفته است.

نماینده مردم یزد، اشکذر خواستار شد؛

تامین امنیت لوله‌های انتقال آب به یزد توسط وزارت کشور

نماینده مردم یزد، اشکذر و بخش ندوشن در مجلس، ضمن انتقاد از قطع برق سامانه انتقال آب به استان متبوعش در شرق اصفهان، از وزارت کشور خواست تا امنیت خط لوله انتقال آب به یزد را تامین کند.
گزارش پرسون از نسخه پیچی های دولت برای جلوگیری از گرانی میوه در کردستان؛

تسهیلات 4 میلیاردی مشکلات میوه شب عید را حل می کند؟ چه مقدار از میوه های شب عید از چنگال دلالان خارج می شود؟

صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان کردستان، از اختصاص ۴ میلیارد تومان تسهیلات برای خرید میوه شب عید استان خبر داده است.

روابط عمومی قرارگاه نجف اشرف نیروی زمینی سپاه در اطلاعیه‌ای از دستگیری تروریست عامل شهادت افسر راهنمایی و رانندگی سرگرد شهید حسن ملکی در سال ۱۳۹۷ در روانسر در عملیاتی پیچیده خبر داد.

معاون بهداشت و دبیر ستاد مبارزه با کرونا لرستان:

با جان مردم برای سود جیب تان معامله نکنید

معاون بهداشت و دبیر ستاد مبارزه با کرونا لرستان گفت: افراد و ارگانهایی هستند که می خواهند لرستان و جامعه را به روز های بحرانی و قرمز برسانند. معامله بر سر جان مردم در برابر سود فروش روغن و بازار بورس فرقی با تروریسم ندارد

امام جمعه کرمانشاه عنوان کرد: بر اساس تجربه های هفتاد ساله ملت ایران در بحث دولت‌های پشت پرده و ظاهری آمریکا دارند دسیسه های این کشور در حق ملت ما در تاریخ معاصر و از زمان پیش از مصدق تا امروز، همواره وجود داشته است و موجب شده که ملت ایران به آمریکا اعتمادی نداشته باشند.


ابوالفضل مرادی مدیر کل دفتر امنیتی و انتظامی استانداری قزوین در جلسه کمیسیون قاچاق کالا و ارز استان گفت: از ابتدای امسال ۷۱۰ فقره پرونده قاچاق کالا و ارز به ارزش ۳۸۴ میلیارد ریال در استان تشکیل شده که این رقم در مدت مشابه گذشته ۶۲۲ پرونده بوده است.
رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان سنقر و کلیایی اعلام کرد: در پی بارش برف و کولاک در شبانه روز گذشته اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای دو محور در استان را مسدود اعلام کرد

مدیرکل راهداری حمل و نقل جاده ای کردستان گفت: نیروهای های راهداری استان کردستان بدون هیچ گونه تعطیلی و استراحتی در حال انجام عملیات بازگشایی مسیر روستاهای گرفتار در برف هستند تا جایی که این عملیات در شب گذشته همچنان ادامه داشته است.
معاون بهداشت و دبیر ستاد مبارزه با کرونا لرستان:

صف های خرید روغن بلای جان مردم لرستان

معاون بهداشت و دبیر ستاد مبارزه با کرونا لرستان گفت: در روزهای اخیر شاهد صف بندی مردم بدون رعایت شیوه نامه های بهداشتی برای دریافت روغن را شاهد بودیم که همچنان ادامه دارد.صف های خرید روغن بلای جان مردم است. نباید روزهای قرمز را فراموش کنیم.

یادداشت/طلاق پدیده ای شوم که در این شرایط سخت اقتصادی و کرونایی شخص مسئولی یا دستگاهی به آمار راهکاری برای جلوگیری از آن توجه ندارد. راه روهای دادگاه خانواده، شعبه های شورای حل اختلاف و دفاتر ثبت طلاق راوی زوج هایی است که به دلایل مختلفی که در ادامه بیان خواهم کرد  در تلاش برای جدا شدن از یکدیگر هستند. 
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی در جلسه اقتصاد مقاومتی:

حدود ۵درصد ارزش افزوده کشور در استان مرکزی است

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی در یکصد و بیست ششمین جلسه ستاد مقاومتی استان مرکزی عصر امروز در استانداری مرکزی گفت: حدود ۵ درصد ارزش افزوده کشور در استان مرکزی است..
سازمان آگهی های پرسون