پوشش ویژه کرونا

در پرسون از رویدادهای لحظه ای کرونا در ایران و جهان باخبر شوید.

آخرین آمار کرونا در ایران؛

فوت ۲۳۲ بیمار در شبانه روز گذشته

سخنگوی وزارت بهداشت گفت:تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در کشور افزایش یافت و تعداد فوتی‌ها ۲۳۲ نفر اعلام شد.
آخرین آمار کرونا در ایران؛

فوت ۲۹۵ بیمار در شبانه روز گذشته

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: با فوت ۲۹۵ نفر از بیماران مبتلا به کرونا در شبانه روز گذشته، تعداد جانباختگان به ۵۱ هزار و ۲۱۲ نفر رسید.

آخرین آمار کرونا در ایران؛

شناسایی ۱۰۸۲۷ بیمار جدید

تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در کشور به گفته سخنگوی وزارت بهداشت افزایش یافت.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز:

جمع قربانیان کرونا در فارس به ۲۶۱۷ نفر رسید

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: از ابتدای شیوع بیماری کووید۱۹ تاکنون در استان فارس، ۲۶۱۷ نفر به دلیل ابتلا به این بیماری، فوت کرده‌اند.
سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تاکنون یک میلیون و سه هزار و ۴۹۴ بیمار قطعی مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شده و با فوت ۳۵۸ بیمار دیگر از مبتلایان قطعی در ۲۴ ساعت گذشته، شمار جانباختگان قطعی این بیماری در کشور به ۴۹ هزار و ۳۴۸ نفر رسید.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان:

تشدید بحران کرونا در بهمن ماه دور از انتظار نیست

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: باید این حقیقت را گفت که بی توجهی مردم می تواند دوباره بحران کرونا در کردستان را تشدید کند و براساس پیش بینی ها، در بهمن ماه احتمال پیک بزرگتری از کرونا در این استان دور از انتظار نیست.

آخرین آمار کرونا در ایران؛

فوت ۳۸۲ بیمار در شبانه روز گذشته

تعداد جانباختگان ویروس کرونا در کشور به گفته سخنگوی وزارت بهداشت افزایش یافت و به ۴۸ هزار و ۶۲۸ نفر رسید.
آخرین آمار کرونا در ایران؛

فوت ۴۰۶ بیمار در شبانه‌روز گذشته

تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در کشور به گفته سخنگوی وزارت بهداشت افزایش یافت و ۴۰۶ بیمار در شبانه‌روز گذشته فوت کردند.
یادداشت/با تناقض گویی هرگز نمی توان بر ویروس کرونا در کشور پیروز شویم و تا زمانی که این همه تناقض گویی در جامعه رواج دارد امیدی به بهتر شدن وضعیت نیست.

سازمان آگهی های پرسون