بارها اصطلاح درونگرا یا برونگرا بودن به گوشمان خورده است، اما شاید اطلاعات کاملی برای تفسیر این دو تیپ شخصیتی نداشتهایم. در این مطلب ویژگیها برونگرایان و درونگرایان مورد بررسی قرار گرفته است.
بیحوصلگی یک وضعیت روانی موقتی است که در آن فرد از فعالیتهای خود احساس رضایت نمیکند و نمیداند که انرژی خود را به چه شکلی تخلیه کند، این حس در میان کودکان نمود بیشتری دارد.
حس میکنم حضور ندارم. حس میکنم خودم را نمیشناسم … انگار نه انگار که درکی از خودم دارم. دوست دارم از این چیزها سر دربیاورم؛ وقتی آنقدر تنهایی که انگار اصلاً وجود نداری.
درحالی والدین تصور دارند کودکان باید پس از بازی کردن به نتیجه اخلاقی برسند که اساسا بازی باید آزادانه و با اشتیاق از سوی خود کودک انتخاب شود و ایجاد احساس خوشایند در کودک و نه کسب نتیجه اخلاقی هدف از بازی باشد.
طبق آخرین بررسی هایی که انجام شده است، مدیران بر اساس ماه تولد ارزیابی شده اند که شما با استفاده از این ارزیابی می توانید خصایص مدیر مدنظرتان را مطلع شوید.
تقریبا همه درمانگران؛ پیر یا جوان، مرد یا زن، با رویکردهای تحلیلی یا شناختی-رفتاری همگی بر سر این موضوع توافق دارند که قویترین پیشبینیکننده اینکه آیا درمان به کسی کمک میکند یا خیر ، جنسیت درمانگر و مراجع نیست بلکه درمان حاصل ارتباطی است که درمانگر و مراجع ایجاد میکنند.
یک روانشناس درباره چگونگی شکل گرفتن اختلال شخصیت خودشیفته در افراد گفت: والدینی که خودشان را وقف کامل در راه ارضای نیازهای کودکشان میکنند چنین فرزندانی پرورش میدهند.