با حمایت سازمان توسعه همکاریهای علمی و فناورانه بینالمللی (مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری) معاونت علمی، پاویون شرکتهای دانشبنیان در بزرگترین رویداد نمایشگاهی حوزه سلامت جنوب شرق آسیا در مالزی برپا شد.
رییس جهاد دانشگاهی با اشاره به برخورداری این نهاد از دانش فنی تولید پلاسما گفت: اگر دستگاه های مرتبط از اجرای طرح پالایشگاه پلاسما جهاد به شکل مناسب حمایت کنند، اجرایی شدن این طرح ضمن جلوگیری از خروج ارز، کشور را از فروش ۲۰۰ هزار تن پلاسمای خام نیز بی نیاز می کند.
یک شرکت دانشبنیان نوعی پودر غیرسمی تولید کرده که در معده موشها و حیوانات موذی منجمد شده و تبدیل به خمیری سخت میشود تا این حیوانات بدون نیاز به سموم خطرناک شیمیایی نابود شوند.
پژوهشگران کره جنوبی، فناوری جدیدی را برای بررسی دلایل بروز اختلالات نورودژنراتیو اصلی مانند آلزایمر، پارکینسون و سکته مغزی ابداع کردهاند که مکانیسمهای زیربنای آنها را ارزیابی میکند.
روش نوآورانه پژوهشگران «دانشگاه تگزاس در آستین»، از هوش مصنوعی و حسگرهای زیستی استفاده میکند تا راه را برای توسعه سریعتر داروهایی مانند داروی آلزایمر هموار کند.
ناسا حدود ۱۵ ساعت پیش خبری مبنی بر بازگشت فضاپیمای یاسمین مقبلی به زمین منتشر کرد، اما از آن زمان تاکنون خبر جدیدی از بازگشت آنها منتشر نشده است؛ آنها کجا هستند؟
دانشمندان و منجمان همیشه گفتهاند ماده تاریک ۸۵درصد جرم کیهان را تشکیل میدهد. اما طرفداران یک نظریه رادیکال جدید درباره گرانش که در آن فضا-زمان «متزلزل» است، میگویند رویکرد آنها میتواند وجود این ماده گریزان را منسوخ کند.
روانشناسانی که نتوانند اطلاعات خود را به روز کنند و نگاه کهنه اندیشانه داشته باشند و درک درستی از پدیدههای سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و محیطی خودشان نداشته باشند به زودی کنار می روند.
یاسمین مقبلی، فضانورد آمریکایی ایرانیتبار که در ایستگاه فضایی بینالمللی به سر میبرد ویدئویی در حساب اینستاگرامی خود منتشر کرد که در این ویدئو تعداد ۱۰۰ نقاشی با موضوع "فضا" که از طرف کودکان ایرانی برای وی فرستاده شده نشان داده میشوند.
عبدالله سهرابی گفت : یکی از مهمترین کارگروه های دبیرخانه شورایعالی امور ایرنیان خارج از کشور، تشکیل کارگروه علم و فناوری می باشد که جذب نخبگان در دستور کار این کارگروه قرار دارد.
در سال ۱۹۶۷، اتحاد جماهیر شوروی پنجاهمین سالگرد تاسیس خود را جشن گرفت. علاوه بر رویدادهای روی زمین، بخشی از این جشنها شامل یک شیرینکاری در فضا بود که در نهایت به مرگ بیدلیل فضانوردی به نام ولادیمیر کوماروف، که به “مردی که از فضا افتاد” معروف شد، ختم شد.
در حال حاضر بسیار شرکت های تولید کننده گوشی های هوشمند از جمله سامسونگ به دلیل حفاظت از محیط زیست اقدام به حذف شارژر خود کردن و محصولات خود را بدون قرار دادن شارژر روانه بازار می نماید.