علم و تکنولوژی

جدیدترین اخبار تکنولوژی روز دنیا را در سرویس فناوری پرسون بخوانید.

غول‌های فناوری چین در رقابت خود برای توسعه و تسلط بر بازار هوش مصنوعی (AI) با موانع قابل توجهی روبرو هستند و محدودیت واردات تراشه از سوی ایالات متحده مانع پیشرفت شده است.
روزنامه‌نگارانی که خود را با یک تهدید شغلی جدید مواجه می‌دیدند، طی یکسال گذشته بارها از ربات‌ جدید هوش مصنوعی یعنی چت‌جی‌پی‌تی (ChatGPT) خواستند تا گزارش‌ها و مطالبی با موضوعات روز بنویسند ولی اکثر آنها به این نتیجه رسیدند که این ربات هنوز به خوبی خیلی‌ از حرفه‌ای‌های این کار نمی‌نویسد.
اپلیکیشن چینی تیک‌تاک پس از ممنوعیت استفاده برای مقامات آمریکایی، حالا برای بریتانیایی‌ها هم ممنوع شد.
افزایش طول عمر، به تازه‌ترین علاقه‌مندی سم آلتمن، مدیرعامل شرکت هوش مصنوعی OpenAI که با روبات چت ChatGPT سر و صدای زیادی به پا کرده، تبدیل شده است.
گوشی‌های اندروید زیادی در بازار، مدعی‌اند که بهترین امکانات برای عکاسی با گوشی را فراهم کرده‌اند، اما در واقعیت کدام گوشی‌ها بهتر هستند؟
ماسک هفته گذشته اعلام کرد که تمایل افراد به داشتن تسلا بسیار زیاد است و عامل محدودکننده توانایی آنها در پرداخت هزینه است.
آیا این درست است که از دست آن عصبانی شویم؟ آیا هوش مصنوعی به نسل بشر پایان می‌دهد؟ آیا این ابزار‌ها هیبت انگیز نیستند؟ این موارد تنها بخشی از پرسش‌های مطرح شده اخیر درباره هوش مصنوعی هستند فناوری‌ای که به نگرانی‌ها دامن زده است.
گروهی از پژوهشگران آمریکایی با الهام از داستان مشهور «هانسل و گرتل»، روش جدیدی را برای اکتشاف در زیستگاه‌های فضایی ارائه داده‌اند.
سازمان آگهی های پرسون