عیسی زارع پور گفت: طبق قواعد بینالمللی هر اپراتور اینترنت ماهواره ای که بخواهد در قلمروی یک کشور سرویس ارائه کند باید قواعد سرزمینی آن کشور را رعایت کند.
وزیر ارتباطات گفت: مقام معظم رهبری نیز پیش از این فتوا دادهاند و دادههای مردم را جزو حریم خصوصی دانستند و تاکید کردند که باید حفظ شود. در همین راستا در لایحهای که در حال آمادهشدن است، تدابیری برای حفاظت از دادههای مردم در پلتفرمهای داخلی پیشبینی شده است.
فرهیختگان نوشت: روز گذشته یک گروه هکری موسوم بهZZA نامههایی را از سوی اپراتورهای ارائهدهنده اینترنت به وزارت ارتباطات منتشر کرد. نامههایی که خبر از ضررهای شدید این اپراتورها در پی تشدید محدودیتهای اینترنتی و فیلترینگ میداد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اعلام اینکه تاکنون شبکه ملی اطلاعات تا حدود ۶۰ درصد پیشرفت داشته است، گفت: با راهاندازی پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کارها، این کار شتاب خواهد گرفت ضمن اینکه در حال راه اندازی ۴ قطب مرکز داده در راستای توزیع ترافیک در کشور هستیم که دیتا سنترهای بزرگ در کشور در این ۴ قطب راهاندازی خواهد شد تا بتوانند نیازمندیهای مردم را در فاصله نزدیکتر به آنها فراهم کنند.
بر اساس اعلام توییتر از روز گذشته نمایش تعداد بازدید از توییتها برای برخی از کاربران فعال شده و حالا ایلان ماسک، مالک و مدیرعامل این شبکه اجتماعی، یک نظرسنجی جدید را در این رابطه به راه انداخته است.
همشهری نوشت: درحالیکه وزیر ارتباطات با وجود گلایههای مردم، اختلالات اینترنت را رد میکند، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با رد مشکلات امنیتی، علت کندی را کمکاری وزارت ارتباطات میداند.
روزنامه اعتماد نوشت: مخالفتهایی که این روزها با فضای مجازی میشود فقط در کلام نیست. وزارت محترم ارتباطات گفتارها را به عمل تبدیل کرده و با کند کردن اینترنت و کاهش عرض باند عملا دسترسی مردم را مسدود کرده و عصبانیت شهروندان هم برایش هیچ اهمیتی ندارد.
ایلان ماسک میلیاردر آمریکایی در اولین اظهارنظر پس از رای مثبت بیش از ۱۰ میلیون نفر از کاربران توییتر برای کنارهگیری از ریاست این شبکه اجتماعی، گفت: از این پس تنها رای کاربرانی پذیرفته خواهد شد که دارای تیک آبی باشند.