مرکز ملی فضای مجازی در حال بررسی اولیه پیش نویس سند دولت هوشمند از مجموعه اسناد راهبردی فضای مجازی کشور است؛ این سند که پیشتر توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و دستگاههای همکار تهیه شده بود، قرار است سنگ بنا و نقشه راه توسعه خدمت در کشور قرار گیرد.
امانوئل ماکرون رئیسجمهور فرانسه به دستگیری پاول دوروف موسس پیامرسان «تلگرام» که بر اساس گزارشها متهم به امتناع از همکاری در زمینه جرایم سایبری است، واکنش نشان داد.
به دلیل رخداد حملات سایبری مختلف و به سرقت رفتن اطلاعات کاربران بیش از گذشته اتخاذ تدبیری و راه حلی کلان برای حل آسیبهای این موضوع احساس شد به گونهای که موضوع امنیت سایبری و خطرات آن حتی با آغاز به کار وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت چهاردهم به عنوان یکی از برنامههای مهم وزارت ارتباطات مطرح شد.
بازداشت ناگهانی پاول دوروف یا همان مالک تلگرام در فرانسه به موج خبری شب گذشته در دنیا تبدیل شد. از دلایل بازداشت او چه می دانیم و چه سرنوشتی در انتظار تلگرام است؟
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه در زمینه هوشمندسازی پست اقدامات خوبی انجام شده و این روند را با قدرت و قوت دنبال خواهیم کرد، گفت: ورود شرکتهای دانشبنیان به این حوزه خبر خوبی است و باید تا آنجا که از نظر قانون اساسی امکان برون سپاری خدمات را داریم، از حداکثر ظرفیت شرکتهای دانشبنیان و بخش خصوصی استفاده کنیم.
وزیر ارتباطات گفت: رشد و پیشرفت خوبی را در زمینه شبکه ملی اطلاعات شاهد بودهایم و امیدواریم با اعتبارات تخصیصی شبکه ملی اطلاعات را به نتیجه مطلوبی برسانیم.
ستار هاشمی در توضیح برنامههایش برای رفع اختلال و محدودیتهای اینترنت گفت: بحث محدودیتهایی که ایجاد شده، اساسا همانطور که میدانید متناسب با داستان سیاستگذاری در وزارت ارتباطات اتفاق نیفتاده است.
در پیام دکتر مهدی اخوان بهابادی خطاب به وزیر جدید ارتباطات و فناوری اطلاعات آمده است: «رأی اعتماد قاطع نمایندگان مجلس شورای اسلامی را به جنابعالی تبریک گفته و برای شما در سمت جدید موفقیت و توفیق خدمت آرزومندم.
چند سالی است که قابلیتی به پیامرسان محبوب تلگرام به نام Bot یا ربات اضافه شده و کاربران بسیاری از آن استفاده میکنند، امکانی که گرچه جذابیتهایی دارد اما توصیه میشود به دلیل مسائل امنیتی مانند حفظ اطلاعات شخصی، کاربران باید نسبت به عواقب احتمالی آن آگاه باشند.