ارتباطات و فناوری

جدیدترین اخبار فناوری اطلاعات ایران و جهان را در سرویس فناوری پرسون بخوانید.

پس از آنکه یک تحقیق جدید نشان داد چت جی پی تی ۴ شرکت اوپن ای آی در زمینه تشخیص بیماری ها از پزشکان بهتر عمل کرده، اکنون ایلان ماسک پیش بینی می کند هوش مصنوعی از پزشکان و وکلا پیشی بگیرد.
سید ستار هاشمی وزیر ارتباطات بیان کرد: استفاده از فیلترشکن‌ها همچنین باعث شده شبکه ما یکی از شبکه‌های آلوده قلمداد شود که وقتی درخواست‌ها را به سمت سایت‌های ارایه‌دهنده سرویس ارسال می‌کنیم پاسخ دریافت نشود. ضرر فیلترینگ برای ارتباطات کشور بیش از ۵۰ همت است.
تحول اساسی در حوزه روابط عمومی شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور:

تیم روابط عمومی شرکت های زیر مجموعه صبانور در سایت شهرک گرد هم آمدند

در اقدامی دیگر و برای تقویت همکاری و هم افزایی بین واحدهای مختلف، جلسه ماهانه تیم روابط عمومی مجموعه صبانور و شرکت‌های زیرمجموعه در تاریخ ۳۰ آبان ۱۴۰۳ در سایت معادن شهرک برگزار شد.
خیریه کوینکس بر این باور است که تمام افراد باید از حق تلاش برای رسیدن به زندگی بهتر از طریق آزادی و برابری، برخوردار باشند. این سازمان توسط "پلی به سوی امید" و "برنامه استارلینک" به انجام رسالت خود برای "ساخت جهانی بهتر" ادامه می‌دهد و تغییرات مثبتی را برای جوامع نیازمند سراسر جهان به ارمغان می‌آورد تا تمام نقاط جهان را با نور فناوری روشن کند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: طرح ابر دولت از مدرن ترین و به روزترین مراکز در راستای خدمات الکترونیک کشور به شمار می‌رود که به همت قرارگاه خاتم الانبیا(ص) در حال ساخت است. و این طرح، پس از تهران در مشهد در حال اجراست.
به جای خود تحریمی و فیلترینگ، باید روی آموزش سواد دیجیتال در جامعه کار گسترده کرد. باید به سراغ سواد اینترنت برویم که با نقشی که اینترنت امروز در زندگی بازی می کند، در واقع اسم دیگرش را سواد زندگی گذاشته اند. باید روی حوزه تنظیم گری و مقررات گذاری کار کنیم. هنوز در این حوزه جای کار علمی و جدی وجود دارد.
بر اساس آخرین گزارش سازمان تنظیم مقررات، تعداد خانوار تحت پوشش فیبرنوری به هشت میلیون و ۶۹ هزار و ۵۶۵ خانوار رسیده و ۴۳۲ شهر کشور دارای پوشش هستند.
وزارت ارتباطات بنا بر تکالیف قانونی معین شده باید اینترنت ثابت بر بستر فیبر نوری ارائه کند به نحوی که این خدمت باید تا پایان برنامه هفتم به 20 میلیون اتصال برسد و این در حالی است که آخرین به‌روزرسانی آمار پوشش و اتصال مربوط به پایان دولت سیزدهم است.
موضوع فیلترینگ به نوعی مطالبه عمومی جامعه محسوب می شود و از فضای سیاسی و اعمال نظرهای سیاسیون و شخصیت ها عبور کرده است.
ایلان ماسک که این روزها در دولت آتی ایالات متحده رفت‌وآمدی پیدا کرده است، شرکت مایکروسافت را هم به فهرست متهمان شکایت خود از OpenAI اضافه کرد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: در توسعه فیبرنوری و اتصال کسب و کار‌های دیجیتال به آن برنامه‌هایی لازم را دنبال می‌کنیم. البته این موضوع نیاز به بازنگری‌هایی دارد که در حال انجام است.
در پی انتصاب صادق فرامرزی به عنوان مدیرعامل هلدینگ فن‌آوری اطلاعات بیمه مرکزی (فنحاب) سایت و پایگاه بین رسانه ای پُرسون ضمن تبریک، روزهای خوب و آینده درخشانی را برای مجموعه فنحاب با این انتصاب متصور شد‌.
جلسه شورای عالی فضای مجازی، عصر سه‌شنبه (۲۱ آبان ۱۴۰۳) به ریاست «مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور، در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد و گزارشی از نارضایتی اجتماعی در این جلسه مورد بررسی و مطالعه ی دکتر پزشکیان قرار گرفت.

سازمان آگهی های پرسون