دانشگاه و کنکور

جدیدترین اخبار فوری و کوتاه درباره کنکور و دانشگاه را در سرویس فناوری پرسون بخوانید.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور می‌گوید: ما به کمک دستگاهی که توسط جوانان یک شرکت دانش‌بنیان ساخته شده که سیگنال‌یاب است، در طول دو سه ساعت آخر برگزاری کنکور ۱۴۰۱ یعنی از ساعت ۱۰ تا ۱۳ توانستیم بیش از ۸۰۰ نفر از داوطلبان متقلب را شناسایی کنیم.
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: از روز چهارشنبه و پنجشنبه ۹ و ۱۰ تیرماه (آزمون گروه هنر و آزمون گروه‌های انسانی و ریاضی)، سوال و کلیدهای زیادی در فضای مجازی رد و بدل شده که همه آنها را ما رصد کردیم و جعلی بودند. این کلید و سوال‌های جعلی تنها برای گرفتن پول از داوطلبان بود.

معاون سابق پژوهشی دانشگاه علامه طباطبائی گفت: انجام پروژه‌های پژوهشی مشترک بین‌المللی با سایر دانشگاه‌های دنیا، انتشار فصل‌نامه‌ها و دوره‌های مشترک که می‌تواند فردی یا سازمانی صورت گیرد، می‌تواند راهکاری برای افزایش انتشار و استنادات مقالات علوم انسانی ایران باشد.

سازمان آگهی های پرسون