: روزنامه کیهان در مطلبی با عنوان: «شکست مذاکرات، هدف بایدن» مینویسد: «با توجه به مواضع آمریکاییها و اروپاییها به نظر میرسد دور سختی از مذاکرات در وین در پیش است و در سال ۲۰۲۱ اتفاق خاصی نخواهد افتاد و همه چشمها به سال ۲۰۲۲ دوخته شده، درحالیکه برجامی که به دنبال احیای آن هستند، یک سال تا زمان نخستین بند غروبش یعنی پایان محدودیتهای موشکی در قطعنامه ۲۲۳۱ باقی مانده است.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه منافع ما باید در مذاکرات هستهای تامین شود، گفت: موضوع اخذ خسارت ناشی از عدم اجرای برجام باید در مذاکرات آینده به عنوان مطالبه و حق ایران پیگیری شود.
سفر گروسی به تهران، قبل از نشست شورای حکام آژانس و همچنین یک هفته قبل از آغاز مذاکرات ایران و ۱+۴ در وین انجامشده است و برای اولین بار با حسین امیر عبداللهیان، وزیر خارجه کشورمان دیدار و گفتوگو کرد.
سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در یک کنفرانس خبری به سوالات خبرنگاران درباره مواضع دولت بایدن در قبال از سرگیری مذاکرات احیای توافق هستهای در وین پاسخ داد.
سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در آستانه از سرگیری مذاکرات احیای توافق هستهای در وین، به سوالاتی درباره این مذاکرات، مطرح شدن موضوع برنامه هستهای ایران در شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی و آزادسازی زندانیان آمریکایی در ایران پاسخ داد.
سخنگوی وزارت امور خارجه با بیان اینکه برخی کشورها در آستانه آغاز مذاکرات وین در حال اشتباه محاسباتی هستند، گفت: تمرکز ما در مذاکرات وین بر رفع تحریمهای غیرقانونی است.
رابرت مالی، نماینده آمریکا در امور ایران در اظهاراتی اعلام کرد که در مذاکرات با نمایندگان چین و روسیه در مورد برجام به پیشرفتهایی دست پیداکردهاند. وی در توییتی نوشته بود:« تماس تلفنی بسیار سازندهای با ریابکوف، معاون وزیر خارجه روسیه و معاون وزیرخارجه چین داشتم.
نبویان با اشاره به سفر مدیر کل آژانس بینالمللی انرژی اتمی به ایران؛
نماینده مردم تهران در مجلس گفت: در دولت سابق شخص روحانی و برخی دیگر از دولتمردان ظرفیت بالایی را برای آژانس بینالمللی انرژی اتمی پدید آوردند تا آژانس بیشتر از ماهیتش جلوه کند. ما نباید دیگر چنین امتیاز ویژهای را برای آژانس بینالمللی انرژی اتمی قائل شویم.
حجم واکنشها و گستره تصمیمات اتخاذی دولت آمریکا از جمله تحریم و تعیین پاداش برای شناسایی دو جوان ایرانی به اتهام اعمال نفوذ سایبری در انتخابات آمریکا به وضوح نشان میدهد که سیستم امنیتی این کشور با ادعای ابر قدرتی جهان تا چه اندازه آسیبپذیر و درمانده است.
نشریه آمریکایی وال استریت ژورنال در گزارشی مدعی شد که روابط امارات و آمریکا بر سر ساخت آنچه سرویس های اطلاعاتی واشنگتن تاسیسات نظامی چین عنوان کردند، در حال شکرآب شدن بوده است.
یک مسئول پنتاگون با طرح اتهامی واهی علیه ایران مدعی شد که "ایران رویکرد خصمانه ای در منطقه دارد و کشورهای عرب حوزه خلیج فارس حمایت خود از آمریکا برای مقابله با این رویکرد ایران در منطقه را ابراز داشته اند".