کتاب و ادبیات

برای باخبر شدن از آخرین اخبار انتشارات ایران و جهان، سرویس فرهنگ و هنر پرسون را دنبال کنید.

مهمترین اخبار

رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی می‌گوید: اسناد ملی ناشناخته‌تر از کتابخانه ملی است. یکی از اهداف ما این است که اسناد کتابخانه قدری شناخته‌شده‌تر شوند.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس گفت: نشست معرفی و انتخاب نهمین دوره پایتخت کتاب ایران، امروز چهارشنبه، دهم اردیبهشت در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور مسئولان کشوری برگزار و شهر «اوز» در استان فارس به عنوان پایتخت کتاب ایران معرفی شد.
جین گاردام، نویسنده برجسته بریتانیایی و خالق آثار تحسین‌شده‌ای چون «اولد فیلث» و «سرزمین توخالی»، در سن ۹۶ سالگی درگذشت.

به کوشش خبرنگار پُرسون فارس صورت گرفت:

تاریخ ادبیات دفاع مقدس منتشر شد

کتاب «راه ناتمام»گزیده شعر بیست و ششمین جشنواره دفاع مقدس استان فارس به کوشش زلیخا بنی ایمان خبرنگار پُرسون فارس توسط بنیاد حفظ آثار و نشر دفاع مقدس استان فارس منتشر شد.
اگر ادعایی در مورد یک مسئله علمی و یا غیرعلمی، یکی از شش مورد ابطال‌پذیری، منطق، جامعیت، صداقت، تکرارپذیری و کفایت را رعایت نکرد، نباید آن را پذیرفت و باید به دور انداخت.

کلیات سعدی به نگارش میرزا علی‌نقی شیرازی از جمله آثار بسیار نفیس دوره قاجار است که یکبار در حراجی در اروپا به فروش رفت و با همت دختر حاج حسین ملک، به موزه ملک بازگشت.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس:

سعدی شاعر عدالت بود/ سعدی گفت‌وگوی اصیل انسانی‌ است

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس در آیین بزرگداشت هفته سعدی گفت: سعدی شاعر عدالت بود، راوی رنج تهیدستان، و مبلغ مهر و دوستی، بازگشت به سعدی، بازگشت به گفت‌وگوی اصیل انسانی‌است.
سخنگوی نمایشگاه کتاب تهران از تغییرات در جانمایی ناشران در نمایشگاه کتاب خبر داد و گفت: امسال تلاش کردیم مطالبه سال‌های اخیر ناشران کتاب‌های الکترونیک و صوتی را محقق کنیم، بنابراین در دوره سی‌وششم، ناشران الکترونیک در میان ناشران عمومی جانمایی می‌شوند.
رئیس ستاد جشنواره آستانه خورشید خبر داد:

اختتامیه جشنواره ملی شعر آستانه خورشید همزمان با روز شیراز

غلامعلی دهقانیان رئیس ستاد جشنواره ملی شعر آستانه خورشید گفت: تلاش داریم تا در نیمه اردیبهشت ماه همزمان با روز شیراز و دهه کرامت و تکریم امام زادگان اختتامیه جشنواره آستانه خورشید برگزار شود.
سرپرست معاونت فرهنگی ارشاد اعلام کرد؛

افزایش یارانه خرید از نمایشگاه کتاب تهران 1404

سرپرست معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از افزایش یارانه خرید از نمایشگاه کتاب تهران خبر داد و گفت: درباره حمایت از کتابفروشان نیز پیشنهادات مشخصی را داریم که ظرف چند روز آینده اعلام می‌کنیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی به مناسبت روز بزرگداشت شیخ فریدالدین عطار نیشابوری گفت: وظیفۀ ما امروز، نه‌ تنها بزرگداشت نام و مقام این ستارۀ تابناک فرهنگ ایرانی ـ ‌اسلامی است، بلکه تعهدی است به بازخوانی اندیشه و پیام او با زبان روز، برای نسل امروز و فردا.
هادی حق شناس با تاکید بر لزوم گسترش جلسات عصر و شب شعر در نقاط مختلف استان، اظهار داشت: باید نسل جدید را به فرهنگ شعر و شعرخوانی آشنا کنیم
سازمان آگهی های پرسون