مجموعهای «کمیاب، منحصر به فرد و فوقالعاده هیجانانگیز» از نامهها و نقاشیهای اصلی که بین خالقان «پو خرسه» ارسال شده است، پس از اینکه در یک کیف کشف شدند به زودی به مزایده گذاشته خواهند شد.
پویش «کتاب بابا» با هدف ایجاد امکان عضویت نیمبها در کتابخانههای پایتخت و ویژهبرنامه «تو افتخار منی۲» با برپایی اردوهای پدر-فرزندی به مناسبت سالروز ولادت امام علی(ع) و روز پدر برگزار میشوند.
نمایشگاه کتاب پکن در اتفاقی جالب فضایی را به عرضه محصولات صنایع خلاق اختصاص داد؛ این امر قابلیتهای صنعت نشر برای ورود به صنایع خلاق را به نمایش میگذارد.
از زندگی آیتالله سید جواد خامنهای تا ناگفتههای تفسیر آیتالله رفسنجانی در زندان؛
صد و هفتاد و چهارمین شماره مجله خیمه در دی ماه ۱۴۰۳ ویژه یادبود آیتالله سیدجواد خامنهای - پدر مقام معظم رهبری - همراه با پرونده ویژهای برای تفسیر قرآن آیتالله هاشمی رفسنجانی به بهانه سالگرد درگذشت ایشان منتشر شد.
این رویدا از شهریور ماه 1401 کلید خورد و آیین اختتامیه این جشن بزرگ کتاب با حضور همه فرهیختگان، نویسندگان، ناشران و علاقمندان به کتاب و کتابخوانی 29 دی ماه 1403 برگزار خواهد شد.
کتاب«خاک کارخانه» نوشته شیوا خادمی و منتشر شده از سوی نشر اطراف، روایت مستند و تاریخ شفاهی کارخانه چیتسازی بهشهر است. نویسنده با حالوهوایی عاطفی و در جستوجوی ریشههایش، عکاسی و گفتوگو با همکاران سالخورده مادربزرگش، که در دهه ۱۳۲۰ کارگر این کارخانه بوده، را آغاز میکند اما میفهمد که...
مسئول کارگروه عمومی گروهواژهگزینی فرهنگستان زبان و ادب فارسی از معادلسازی واژههای عمومی گفت و درباره «هفتک» که به عنوان معادل واژه «تیک» انتخاب شده است، توضیح داد.
این کتابخانه به مدت سالها در حال فعالیت بود و بسیاری از علاقهمندان به فرهنگ و تاریخ ابنسینا از آن بهرهمند شدند. اما در طول زمان، سرنوشت این کتابها تغییرات زیادی به خود دیده است.
هشتصدمین شب از سلسله شبهای بخارا با محوریت رونماییرکتابِ «از ستیز تا ستایش: شاهنامه و شاهنامه به روایت شاعران ایران» فردا یکشنبه ۱۶ دی در خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار میشود.
تکنولوژی هوش مصنوعی میتواند تصاویر افراد مشهور در هر کشوری را بازسازی کند و شکل و شمایل آنها را به سبک خود پیادهسازی کند. حال بازسازی چهره شاعران مشهور ایرانی را میتوانید در پایین ببینید.
کتاب چشمانداز منابع جهانی ۲۰۲۴ با عنوان «روند را تغییر دهید» به قلم «هانس بروینیکس» و گروهی از محققان هیأت بینالمللی منابع نوشته و با ترجمه محمدرضا تابش منتشر شده است.