اصفهان

مهمترین اخبار

رئیس اداره تعزیرات حکومتی شاهین‌شهر از پلمب یک طلافروشی به دلیل فروش سکه تقلبی خبر داد. متصدی متخلف علاوه بر استرداد مال، به پرداخت یک میلیارد و ۴۸۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.
برای هشتمین روز متوالی، شاخص کیفیت هوای اصفهان در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس قرار گرفت. این در حالی است که دو منطقه از شهر وضعیت قرمز و ناسالم برای همه افراد را تجربه می‌کنند.
شیشه فروش مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان در گفتگو با پُرسون بیان کرد:

با ربات‌ها و پهپادها، دیگر نیروی انسانی را به خطر نمی‌اندازیم+فیلم

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان در مانور آتش‌نشانی گفت: هدف ما در امدادرسانی نجات مصدوم و نیروی امدادی است و این مانور با استفاده از پهپاد و ربات‌های آتش‌نشان انجام شد.
شهردار اصفهان در گفتگو اختصاصی با پُرسون مطرح کرد:

جان آتش‌نشانان را با ربات‌های بومی حفظ می‌کنیم+فیلم

شهردار اصفهان از تجهیز سازمان آتش‌نشانی به پهپادهای آتش‌نشان و ربات‌های غواص خبر داد و گفت: با این اقدام، جان نیروهایمان را با فناوری بومی حفظ می‌کنیم.
مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی اصفهان در گفتگوی اختصاصی با پُرسون:

اصفهان با فناوری‌های جدید، پیشتاز مهندسی حریق در کشور می‌شود+فیلم

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی اصفهان اعلام کرد که با رونمایی از هفت پروژه فناورانه جدید، این سازمان به قطب مهندسی حریق و ایمنی در کشور تبدیل خواهد شد.
شهردار اصفهان، علی قاسم‌زاده، در یک سخنرانی اعلام کرد که شهرداری در جنگ اخیر به بهترین شکل ممکن، همچون یک سرباز تحت امر فرمانده کل قوا، به وظایف خود عمل کرده است.
سازمان آگهی های پُرسون