به دلیل شرایط اقلیمی در برخی از استان های ایران نخلستان های گوناگون خرما احداث شده و این شرایط اقلیمی باعث شده تا ایران در جایگاه دوم جهان در تولید خرما به عنوان یکی از مواد غذایی با ارزش تبدیل شود.
رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی علت گرانی خیار را سرمازدگی جالیزهای خیار در جیرفت کرمان عنوان کرد و همچنین خبر داد که از دو هفته آینده تولید به روال عادی باز می گردد و قیمت ها نیز کاهش می یابد.
وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به مساحت هشت هزار هکتاری گلخانهها در ابتدای دولت تدبیر و امید، گفت: تا پایان این دولت، سطح زیر کشت گلخانهها با افزایش سه برابری نسبت به سال ۹۲ به ۲۵ هزار هکتار خواهد رسید.
رئیس اتحادیه فروشندگان گوشت قرمز، مرغ و تخممرغ اهواز گفت: با وضعیت به وجود آمده در بازار، ممکن است قیمت گوشت قرمز در آستانه عید نوروز به هر کیلوگرم ۱۴۰ هزار تومان نیز برسد.
یک مقام مسئول با بیان اینکه بی تدبیری دولت در برنامه ریزی برای واردات جو موجب کمبود این نهاده در بازار شده است،گفت: بخشی از جوهای وارداتی در بنادر از بین رفتند.
مرجع ملی کنوانسیون تنوع زیستی گفت: گیاه پالونیا در مرحله ورود به کشور، تحقیق کافی بر روی آن انجام نشده است و دستگاههای ذیربط به اجماع نظر نرسیدهاند.
معاون وزیر صمت با اشاره به تامین مداوم تخممرغ برای واحدهای بستهبندی جهت عرضه به بازار،گفت: عرضه مرغ گرم به نرخ مصوب نیز از امروز در شبکه توزیع منتخب آغاز میشود.
گرانی محصولات غذایی در یک سال اخیر به اوج خود رسیده و به نوعی سبد غذایی خانوار کوچکتر شده و خانواده های کارگری که از درآمد کمتری برخوردار هستند بیشترین لطمه را در این شرایط اقتصادی دیده اند.
دبیر کانون سراسری انبوهسازان کشور گفت: کارخانههای تولید سیمان به بهانههای واهی، از مدار تولید خارج شدهاند و بعضی دیگر از این کارخانجات نیز به صادرات سیمان به کشورهای دیگر پرداختهاند که این مساله، باعث افزایش قیمت سیمان در بازار به هر پاکت ۴۰ هزار تومان در مدت یک هفته رسیده است.
مشاور اتحادیه مرغداران گوشتی با بیان این که کمبود عرضه مرغ واقعیت ندارد گفت: زمانی کالایی دچار کمبود است که در مغازه ها موجود نباشد، اما هم اکنون در تمامی مغازه ها مرغ فراوان است.