زنان و خانواده

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های خبری مربوط به خانواده، ازدواج و جوانان را در سرویس زنان و خانواده پرسون دنبال کنید.

عباس سلیمی نمین گفت: نمی‌دانم چه اصراری است که برخی از رسانه‌های داخلی با رسانه‌های خارجی همراه می‌شوند و می‌گویند گشت ارشاد مجدداً فعال شده است چون گشت ارشاد با کارکرد قبلی باز نخواهد گشت.
برخلاف وعده های انتخاباتی رئیسی برای واگذاری گشت ارشاد از وزارت کشور به وزارت ارشاد، یکسال بعد از فوت مهسا امینی، فرمان آغاز به کار گشت ارشاد در خیابان ها مجدد صادر شده است اما همه توپ صدور این فرمان را در زمین یکدیگر می اندازند. فرمانی که فرماندهان پلیس به پشتوانه آن، تعداد زیادی از خودروها و ماموران زن و مرد را در خیابان ها مستقر کرده اند.
در پی مصاحبه مدیر مسئول کیهان با خبرگزاری فارس که با عنوان «توصیه‌ای برادرانه به خانم خزعلی» منتشر شده بود، روابط عمومی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری جوابیه‌ای منتشر و حسین شریعتمداری نیز توضیحاتی ارائه کرد.
معاونت زنان و امور خانواده ریاست‌جمهوری با صدور اطلاعیه‌ای درخصوص اظهارات معاون رئیس‌جمهور درخصوص بازگشت مجدد گشت ارشاد به خیابان‌ها، از رسانه‌ها خواست که امانتداری در نقل اخبار را رعایت کنند.
آیت الله فاضل لنکرانی گفت: صدا و سیما حجاب را به صورت شعاری در قالب سرود پخش می‌کند اما سرود ریشه‌دار نیست و همین دختری که الان این سرود را می‌خواند پس فردا که مورد هجمه قرار گیرد، چادر را کنار می‌گذارد.
آن قدر طی این چند روز محتوا علیه حجاب و عفاف و بیانیه ساده پلیس تولید شده، آن‌قدر در همین چند روز، واژه جعل شده که دود از کله آدم بلند می‌کند. آیا همین دستپاچگی، این نگرانی و این حجم واکنش دسته جمعی و از سر ترس، اهمیت مسئله حجاب و عفاف را نشان نمی‌دهد؟ آیا آنها واقعا مسئله حجاب و عفاف را صرفا «یک تکه پارچه» می‌بینند؟ آنها بهتر از من و شما می‌دانند، تهِ این راه کجاست!
عصرایران در واکنش به اظهارات اخیر سیدرضا اکرمی، نوشت: اگر شوهر صاحب زن است تکلیف شوهرانی که با پوشش همسران و به تعبیر آقای اکرمی متعلقات‌شان مشکلی ندارند چیست؟ در این حالت نظر شوهر مهم است یا مأمور گشت ارشاد؟ به بیان روشن‌تر از شوهر خود باید تبعیت کند یا از پلیس؟
ترویج سازمان یافته بی‌حجابی و بی‌عفتی را باید درست فهمید و متناسب این فهم، با شبکه واسطه آن در داخل کشور با شدت عمل برخورد کرد. این ماجرا، صرفا نفی حکم ضروری اسلام نیست، بلکه «جنایت علیه بشریت» است. اگر صدف حجاب بشکند، گوهر عفاف نیز شکسته یا ربوده خواهد شد.
براساس ماده‌۶۳۸ قانون مدنی، بی‌حجابی جرم است و قوه قضاییه باید در برابر کسانی که از قانون حجاب پیروی نمی‌کنند، وظیفه‌اش را انجام دهد اما چون در مورد حجاب برخوردهای قانونی صورت نمی‌گرفته، متخلفان گستاخ‌تر شده‌اند.
خانواده جایی است که ما همه عواطف انســانی خود را نثارش می کنیم بیشترین فداکاری را برای حفظ و بقای آن انجام می دهیم. خانواده همان جایی است که ما در کنار عزیزترین کسان مان یعنی همســر و فرزندانمان در آن احساس آرامش می کنیم. خانواده حریم ما و خط قرمز زندگی ماست؛ جایی که هر کس را در آن راهی نیست.
خانم شجاعی پیشتاز کنشگری فعالیت زنان بوده است. از سال‌های دور در خصوص اهمیت فعالیت زنان در جامعه و حضور اقتصادی، اجتماعی و سیاسی آنان پیشگامانه و هوشمندانه سخن گفته و فعالیت کرده است.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور گفت: اصلاحات خوبی در لایحه عفاف و حجاب قوه قضائیه صورت گرفته است.
محمدتقی نقدعلی درباره اعتراضات و ارسال پیامک‌های اعتراضی به نمایندگان گفت: ما بهتر است قانون‌گذاری نکنیم تا اینکه یک قانون بد درخصوص حجاب و عفاف داشته باشیم. قانون باید قاطع و موثر و بازدارنده باشد نه اینکه صرفا از سر رفع تکلیف باشد.
هنگامی که نتوانستید مانع از سرریز فرهنگ از خانه به خیابان شوید، چگونه می‌توانید مانع از سرریز آن از خیابان به اماکن شوید؟ این کار قرار دادن مردم جلوی یکدیگر است. در واقع نارسایی قدرت در اجرای قانونی که غیرقابل اجرا است را می‌خواهند با یک اقدام نادرست و غیرقانونی دیگر جبران کنند.