بهداشت و درمان

آخرین و مهمترین خبرهای پزشکی را در صفحه بهداشت و درمان پرسون بخوانید.

عضو ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: شاهد افزایش دوباره بیماران در بیمارستان‌ها هستیم، علت اصلی این افزایش بی‌توجهی مردم به رعایت پروتکل‌های بهداشتی است و اگر با همین روند جلو برویم احتمالا در اسفند ماه شاهد خیز جدید و موج چهارم انتشار کرونا در ایران خواهیم بود.
کیفیت هوای پایتخت عصر امروز پنجشنبه -نهم بهمن- با افزایش غلظت آلایندگی ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون با شاخص ۱۵۳ در شرایط ناسالم برای همه گروه‌ها و در وضعیت قرمز قرار گرفت.
روحانی در ستاد مقابله با کرونا:

امیدواریم در بهمن ماه واکسیناسیون آغاز شود

رئیس‌جمهور گفت: امیدواریم واکسیناسیون با واکسن‌های خریداری شده از خارج نیز، طبق جدول اولویت‌های گروه هدف، در ماه بهمن آغاز شود.
سخنگوی وزارت بهداشت با تشریح شرایط برگزاری جشنواره‌های امسال گفت: جشنواره‌های فیلم و تئاتر فجر امسال با ۳۰ درصد ظرفیت و رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی می‌توانند فعال باشند.
آخرین آمار کرونا در ایران؛

فوت ۹۱ بیمار در شبانه روز گذشته

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: با فوت ۹۱ نفر از بیماران مبتلا به کرونا در شبانه روز گذشته، تعداد جانباختگان به ۵۷ هزار و ۶۵۱ نفر رسید.

رئیس مرکز تحقیقات سرطان با بیان اینکه حدود ۲۰۰ نوع سرطان در جهان وجود دارد گفت: سرطان دومین علت مرگ در ایرانیان است.
آخرین آمار کرونا در ایران؛

شناسایی ۶ هزار و ۴۲۰ بیمار جدید در کشور

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: ۶ هزار و ۴۲۰ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۵۹۰ نفر از آن‌ها بستری شدند.
ادعای یک پزشک ایرانی؛

اسپری پیشگیری از کرونا آماده شد

یک دکتر ایرانی در صفحه اینستاگرام خود اعلام کرد: ریچارد مواکس لیدر گروه تحقیقاتی دانشگاه بیرمنگام از اتمام کار و آماده بودن اسپری پیشگیری از کرونا خبر داد.
پاندمی ویروس کرونا، تعطیلی چندباره کسب‌وکارها، محدودیت‌ها و قرنطینه‌ها، خبرهای بد اقتصادی و اجتماعی و سیاسی، سخت شدن وضعیت معیشتی و گرانی‌ها، تحصیل از راه دور فرزندان و دست و پنجه نرم کردن با اینترنت و ابزارهای آموزشی و در نهایت دورکاری اجباری بسیاری از کارمندان، همگی باعث شدند عصبی، خسته، زودرنج، احساساتی یا برعکس بی‌احساس شویم.

سخنگوی وزارت بهداشت از شناسایی ۶هزار و ۳۰۹ بیمار جدید کووید-۱۹ در کشور طی 24 ساعت گذشته خبر داد.
مدیرعامل شرکت شهر سالم شهرداری تهران اعلام کرد: تست رایگان کرونا در دو ایستگاه مترو علی‌آباد و شوش تمدید شده و این برنامه به زودی در پایانه‌های مسافربری اصلی شهر تهران اجرا خواهد شد.
سازمان آگهی های پرسون