روند تزریق واکسن کرونا در روزهای پنج شنبه و جمعه همچنان نزولی است و این موضوع باعث میشود در موعد مقرر نتوانیم برنامه کشوری واکسیناسیون را به پایان برسانیم.
عضو کمیته ملی واکسن کرونا ضمن تشریح آخرین اخبار از تولید واکسنهای ایرانی کرونا، توضیحاتی درباره چرایی عدم واردات واکسن فایزر (که قرار بود برای خرید آن از منابعی از غیر از آمریکا و انگلستان اقدام شود)، ارائه کرد.
رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی مجلس ضمن تاکید بر ضرورت رعایت پروتکل بهداشتی بعد از واکسیناسیون گفت: سرعت گرفتن در روند واکسینه شدن مردم نگرانیهای مردم را کاهش داده اما وزارت بهداشت باید بر ادامه یافتن رعایت دستورالعملها و بهرهگیری از تجربیات سایر کشورها از اوجگیری دوباره کرونا جلوگیری کند
عضو کمیته علمی کشوری مقابله با کرونا با ابراز امیدواری نسبت به تزریق دوز سوم واکسن کرونا به گروههای پرخطر از آبانماه سال جاری، علت فوت برخی اعضای کادر درمان علیرغم واکسیناسیون کامل را تشریح کرد.
رئیس جمهور با بیان اینکه تمهیدات آغاز آموزش حضوری در مدارس صورت گرفته است، گفت: در کنار اقدامات انجام شده برای واکسیناسیون معلمان، کادر مدارس، والدین و رانندگان سرویس مدارس، لازم است واکسیناسیون دانشآموزان بالای دوازده سال نیز با سرعت انجام شود.
مطالعات جدید دانشمندان نشان میدهد که آنتیبادیهای واکسن "فایزر-بیونتک" بعد از ۶ تا ۷ ماه از تزریق دوز دوم به طور کلی از بین میروند و کارایی آنها تا ۱۰ برابر کاهش پیدا میکند.
رییس مرکز تحقیقات ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به این که جلوگیری کردن والدین از تزریق واکسن کرونا، ظلم به کودکان تلقی میشود، گفت: واکسیناسیون کودکان و نوجوانان علیه کرونا میتواند ایمنی بخشی زیادی را برای این قشر به همراه داشته باشد.
متخصص آسم و آلرژی و بیماریهای نقص ایمنی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: طبق اعلام مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای آمریکا (CDC)، واکسن کووید ۱۹ و آنفلوآنزا را میتوان بهصورت همزمان دریافت کرد زیرا هر دو واکسن فاقد ویروس زنده هستند.
مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت گفت: برخی محدودیتها در زمینه مسافرت، حضور در اماکن آموزشی و ورزشی و محدودیتهای مشاغل و اصناف بهزودی برای دارندگان کارت واکسن دیجیتال فارسی برداشته خواهد شد.
سخنگوی جمعیت هلال احمر از ورود ۶۰ میلیون دوز واکسن کرونا طی یک ماه آینده به کشور خبر داد و گفت: با ورود این تعداد، میزان واکسنهای کرونا به عدد ۱۴۰ میلیون دوز خواهد رسید.
شمار مبتلایان به بیماری «کووید-۱۹» در جهان تاکنون به ۲۳۵ میلیون و ۹۱ هزار و ۵۴۴ نفر رسیده و مرگ چهار میلیون و ۸۰۶ هزار و ۱۲۱ نفر بر اثر ابتلا به این بیماری تأیید شده است و ۲۱۱ میلیون و ۸۴۶ هزار و ۸۳۵ نفر از مبتلایان نیز بهبود یافتهاند.
علیرغم افزایش سرعت واکسیناسیون کرونا در کشور و درحالی که روز به روز بر شمار دریافت کنندگان دُز اول واکسن کرونا افزوده میشود اما دُز دومیهای برخی از واکسنها از جمله آسترازنکا برای تزریق این واکسن و یافتن آن با مشکلاتی روبرو هستند.
بنابر اعلام مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت، در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۳۵ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۲۰ هزار و ۶۶۳ نفر رسید.
مدیرعامل سازمان بهشت زهرا (س) با بیان اینکه نرخ مرگ و میر در میان واکسن نزده ها بیشتر است از مردم درخواست کرد تا نسبت به تزریق واکسن کرونا اهتمام داشته باشند.