بهداشت و درمان

آخرین و مهمترین خبرهای پزشکی را در صفحه بهداشت و درمان پرسون بخوانید.

هشدار این سازمان درست در روزی داده شد که دو سال پیش کووید-۱۹ رسما اولین قربانی را در چین گرفت.مدیر منطقه ای سازمان جهانی بهداشت در اروپا می گوید در صورتی که وضعیت ابتلا به بیماری کووید-۱۹ در شرایط کنونی باقی بماند، تا دو ماه دیگر نیمی از شهروندان کشورهای اروپایی مبتلا به این بیماری با سویه امیکرون می‌شوند.
معاون درمان ستاد کرونا استان تهران ضمن تشریح وضعیت کرونا در استان درباره وضعیت واکسیناسیون کرونا، بیان کرد: تقریبا ۸۰ درصد مردم استقبال خوبی داشتند و تهران در زمینه واکسیناسیون از میانگین کشوری بالاتر است.
در مورد درمان گیاهی بیماری های مغزی چه می دانید؟ با درمان گیاهی بیماری های مغزی آشنایی دارید؟ در این مقاله به بررسی این گیاهان و کاربرد آن ها می پردازیم.
رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با بیان این موضوع که به اندازه کافی کیت تشخیصی اومیکرون نداریم، گفت: امیدواریم با تولید کیت تشخیصی اومیکرون در کشور، دست ما برای انجام تست‌های بیشتر باز شود.

رئیس اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با اشاره به ضرورت تزریق دوز سوم واکسن کرونا افزود: ایمنی ۲ دوز واکسن کرونا بعد از حدود ۶ ماه نصف می شود.
وزیر بهداشت امروز با حضور در مجلس با تاکید بر اینکه این وزارتخانه در مدار قانون می تواند وضعیت مطلوب تری در حوزه سلامت برای مردم ایجاد کند، از راه اندازی واحد نظارت و بازرسی فعال برای رصد عملکرد روسای دانشگاه ها و مدیران ارشد در حوزه سلامت خبر داد.
مجموع مبتلایان به بیماری «کووید-۱۹» در جهان تاکنون به ۳۰۷ میلیون و ۹۰۷ هزار و ۹۲۶ نفر رسیده است.
سرپرست سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر با اشاره به تامین اعتبار برای اعطا وام به بیماران نیازمند افزود: مبلغ ۳۰ میلیارد تومان برای بیماران کم بضاعت و دارای شرایط خاص در نظر گرفته شده است.
سازمان آگهی های پُرسون