رئیس اداره مطالعات بالینی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه تمام واکسنهای کرونا که وارد کشور شدند، اثربخشی داشتند، گفت: این اثربخشی قابل قبول بوده است و واکسنها می توانند ایمنی مناسب جمعی ایجاد کنند.
معاون درمان وزارت بهداشت گفت: در کرونا درمان سرپایی خاصی نداریم و درمانها بیشتر علامتی است یعنی مریضی که دچار کرونا میشود و نیاز به بستری ندارد، فقط در حد برطرف شدن علایمی مانند درد و تب و سرفه است و میتوان از مکملهایی که در طب ایرانی وجود دارد برای درمان استفاده کرد که انواع اینها مورد بحث است، مانند استفاده از عناب، زعفران، سیر و شیرین بیان و موارد دیگری که انشالله به زودی اعلام خواهد شد که البته قسمتی از آنها را مردم نیز استفاده میکنند.
عضو کمیته علمی ستاد ملی مدیریت کرونا از تصمیم گیری برای تزریق دوز سوم واکسن کرونا خبر داد و گفت: دستورالعمل استفاده از دوز سوم برای اقشار مختلف بزودی تهیه خواهد شد.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: اگر کمیسیون بهداشت و درمان نامهای خطاب به وزیر بهداشت،درمان و آموزش پزشکی فرستاده، «عیناللهی» موظف است که به آن توجه کند و در کمیسیون حضور یابد.
شمار مبتلایان به بیماری «کووید-۱۹» در جهان تاکنون به ۲۴۷ میلیون و ۸۶۸ هزار و ۴۶۴ نفر رسیده، مرگ پنج میلیون و ۲۰ هزار و ۷۰۹ نفر بر اثر ابتلا به این بیماری تأیید شده و همچنین ۲۲۴ میلیون و ۵۷۴ هزار و ۷۹۰ نفر از مبتلایان کووید نیز بهبود یافتهاند.
صباغیان در تذکری درباره عملکرد ستاد ملی مقابله با کرونا ؛
بنابر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، در شبانه روز گذشته ۹هزار و ۸۵۷ بیمار جدید کووید-۱۹ در کشور شناسایی شدند و متاسفانه ۱۵۳ نفر نیز به دلیل این بیماری جان خود را از دست دادند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزایش حقوق پایه، افزایش ۲ برابری حقوق با کمک صندوق تعاون و ارائه ۲۰ درصد کارانه به کمک جراح را از راهکارهای موثر بهبود وضعیت دستیاران برشمرد.
شمار مبتلایان به بیماری «کووید-۱۹» در جهان تاکنون به ۲۴۷ میلیون و ۴۶۴ هزار و ۳۷ نفر رسیده، مرگ پنج میلیون و ۱۴ هزار و ۹۸۵ نفر بر اثر ابتلا به این بیماری تأیید شده و همچنین ۲۲۴ میلیون و ۱۳۶ هزار و یک نفر از مبتلایان کووید نیز بهبود یافتهاند.
استرالیا امروز (یکشنبه) با ثبت ۱۲۲۰ مورد روزانه و بومی ابتلا به کووید۱۹، کمترین تعداد موارد ابتلای روزانه به این بیماری را طی هفته های اخیر به ثبت رسانده است.