فوق تخصص خون و آنکولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در توضیحی درباره سرطان خون، گفت: نمای کلی این بیماری ممکن است شبیه به سرماخوردگی و یا بیماری های عفونی باشد، به شکلی که دوره بیماری طولانی می شود و مبتلایان به درمان های معمول پاسخ نمیدهند.
معاون بهداشت وزارت بهداشت، با اشاره به مشکلاتی که در ورود تماشاگران به ورزشگاه آزادی به وجود آمد، گفت: اگر قصوری رخ داده باشد، قطعا جلوی ورود تماشاگران را خواهیم گرفت.
نتایج تحقیقات نشان میدهد که واکسن جدید کووید-۱۹ که برای ایجاد سلولهای تی (T) طراحی شده است نسبت به واکسنهایی که در حال حاضر استفاده میشوند، پاسخ ایمنی بهتری ایجاد میکند.
وزیر بهداشت گفت: در سه ماه گذشته در ایران سرعت واکسیناسیون جهش قابل توجهی یافت به گونهای که تا امروز حدود ۸۴ درصد از جمعیت هدف، دُز اول و حدود ۶۷ درصد نیز دُز دوم واکسن کرونا را تزریق کردهاند.
شمار مبتلایان به بیماری «کووید-۱۹» در جهان تاکنون به ۲۵۹ میلیون و ۵۱ هزار و ۳۱۸ نفر رسیده و مرگ پنج میلیون و ۱۸۳ هزار و ۶۰۱ نفر بر اثر ابتلا به این بیماری تأیید شده است همچنین ۲۳۴میلیون و ۴۰۰ هزار و ۶۵۰ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ بهبود یافتهاند.
رئیس گروه بیماریهای واگیر دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: وقتی ما واکسن میزنیم تا زمانی که دز دوم و سوم را نزدهایم، نه تنها از بیماری مصون نیستیم، بلکه به علت سهل انگاری و احساس امنیت کاذب، بیشتر در معرض خطر ابتلا قرار میگیریم.
پس از 234 روز، آمارها نشان دادند که آمار مرگ ومیر روزانه بیماران کرونایی دو رقمی شده است. اما همین امروز که این گزارش در حال نوشتن است 6 میلیون و 82 هزار و 865 نفرمبتلا است و هشت شهر کشورمان در وضعیت قرمز و 58 شهر در وضعیت نارنجی و2346 شهر در وضعیت زرد قرار دارند و تنها 146 شهر رنگ آبی را به خود گرفته اند.
دبیر کمیته علمی مقابله با کرونا در کشور، با اشاره به شروط این کمیته برای بازگشایی مدارس، دانشگاهها، سینماها و ...و همچنین هشدار نسبت به پیک ششم بیماری در کشور، گفت: نظر جمعی کمیته علمی درباره این بازگشاییها تا فردا به ستاد ملی کرونا اعلام میشود.