بهداشت و درمان

آخرین و مهمترین خبرهای پزشکی را در صفحه بهداشت و درمان پرسون بخوانید.

وزیر بهداشت در آیین دانشگاهی اولین سالگرد شهادت دانشمند هسته‌ای و دفاعی کشور دکتر محسن فخری زاده که در سالن همایش‌های بین المللی امام خمینی (ره) دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد، تاریخ را نمایانگر صحنه‌های مختلف مجاهدت‌ها و جنایت‌ها دانست.
از زمانی که سازمان بهداشت جهانی(WHO) سویه اُمیکرون را به‌ عنوان یک سویه نگران‌کننده کووید ۱۹ اعلام کرد، در سراسر جهان این دغدغه‌ شکل گرفته که کدام واکسن‌ها در برابر آن موثر عمل می‌کند.
«اُمیکرون» را به یاد بسپارید چراکه در هفته‌ها و ماه‌های آینده از این نوع جهش‌یافته ویروس منحوس کرونا بیشتر خواهید شنید. درست در روزهایی که جهان فکر می‌کرد توانسته کووید19 را با تزریق صدها میلیون دوز واکسن در کشورهای مختلف کنترل کند و زندگی عادی به مرور آغاز خواهد شد، حالا آفریقای جنوبی تبدیل به کانون توجهات جهانی شده است. نوع جدید ویروس کرونا که در ژوهانسبورگ و برخی شهرهای دیگر مشاهده شده به‌قدری خطرناک است که سازمان جهانی بهداشت در اطلاعیه‌ای اعلام کرده احتمال دارد دستاوردهای دو سال اخیر در راه مبارزه با کرونا به‌راحتی از دست برود.
وزیر بهداشت با تاکید بر اینکه هنوز موردی از واریانت "اُمیکرون" کرونا در کشور شناسایی نشده است، در عین حال از افرادی که هنوز برای واکسیناسیون علیه این بیماری اقدام نکرده‌اند، خواست که سریع‌تر برای واکسیناسیون مراجعه کنند.
معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به ۳۲ جهش در واریات «اُمیکرون» کرونا و سرعت بیماری‌زایی آن، در عین حال بر لزوم واکسیناسیون علیه این بیماری در واکسن‌نزده‌ها تاکید کرد و گفت: اکنون انواع واکسن در کشور موجود است و ذخیره ۵۰ روز آینده را هم داریم.
معاون بهداشتی وزارت بهداشت در نامه ای به معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت حق الزحمه دانشجویان مشارکت کننده در طرح واکسیناسیون سراسری کرونا را اعلام کرد.

شمار مبتلایان به بیماری «کووید-۱۹» در جهان تاکنون به ۲۶۱ میلیون و ۳۷۳ هزار و ۶۸۳ نفر رسیده و مرگ پنج میلیون و ۲۱۲ هزار و ۹۶۱ نفر بر اثر ابتلا به این بیماری تأیید شده است همچنین ۲۳۶ میلیون و ۷۵ هزار و ۶۳۵ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ بهبود یافته‌اند.
شرایطی که کشور ما، شادمان از حذف رنگ قرمز در شهرهای کرونایی کشور پس از ۲۸۹ روز است، دنیا خود را برای مبارزه با ویروس جهش یافته کرونا آماده می‌کند و برخی از کشورها مرزهای خود را مجددا بستند. آخرین بار در ۲۴ بهمن ۹۹ و در آستانه شروع خیز چهارم بود که هیچ شهری در ایران قرمز نبود، اما عادی انگاری‌ها و بازگشایی‌ها، کشور را به پیک مرگ بار پنجم کشاند.
فرمانده ستاد مقابله با کرونا در استان تهران ضمن تشریح وضعیت بیماری در پایتخت، تاکید کرد: به جز افزایشی مختصر در یکی از شهرهای شرقی استان تهران، مابقی شهرهای استان کاهش آمار را نشان می‌دهند و در حال حاضر میزان بستری بیماران در استان تهران نسبت به هفته گذشته نزدیک به ۱۲ درصد کاهش داشته است.
سازمان آگهی های پرسون