معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، گفت: از آنجایی که دانشآموزان زیر ۱۲ سال امکان تزریق واکسن ندارند، مدارس باید با رعایت کامل و دقیق پروتکلهای بهداشتی و استفاده از ماسک در تمام اماکن و ساعتها فعالیت داشته باشند.
امروزه بواسطه ازدیاد نسل و جمعیت جامعه، شیوه های سنتی و قدیمی درمانگر که جامعه بیماران را به شکلی محدود و موردی مورد مداوا و درمان پزشکی قرار می دادند، در این مقطع و معاصر دیگر چنین مکانیسم اجرایی و سبک و سیاق نظام درمانی پاسخگو نیست.
معاون اول رییس جمهوری ضمن تاکید بر لزوم رعایت دستورالعملهای بهداشتی گفت: با تلاشهای دولت در واردات واکسن و نیز همت تولیدکنندگان داخلی، مشکلی از نظر تعداد واکسن در کشور وجود ندارد و باید روند تزریق دُز سوم بر اساس اولویتبندیهای مشخص تسریع شود.
متخصص عفونی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، دز سوم واکسن کرونا برای گروه های پرخطر در بازه زمانی حدود چهارماهه پس از نوبت دوم واکسن را ضروری دانست و گفت: دستورالعمل اجرایی در حال حاضر در کشور برای گروههای هدف اجرایی می شود.
در حالی که سرعت واکسیناسیون علیه پاندمی کووید ۱۹ در کشور کاهش یافته و به زیر یک میلیون دوز تزریق در روز رسیده است، متاسفانه تعداد شهرهای قرمز کرونایی رو به افزایش است.
شمار مبتلایان به بیماری «کووید-۱۹» در جهان تاکنون به ۲۵۱ میلیون و ۵۸۷ هزار و ۵۵ نفر رسیده، مرگ پنج میلیون و ۸۰ هزار و ۷۴۵ نفر بر اثر ابتلا به این بیماری تأیید شده و همچنین ۲۲۷ میلیون و ۷۹۸ هزار و ۵۲۸ نفر از مبتلایان کووید نیز بهبود یافتهاند.
دبیر کمیته علمی کشوری کرونا تاکید کرد: بر اساس پروتکل علمی، افراد بالای ۶۰ سال میتوانند بعد از ۲۸ روز از تزریق دز دوم واکسن کرونا، دز اضافه را تزریق کنند.