محققان آلمانی در مطالعه اخیرشان اظهار کردهاند یک پروتئین همجوشی (fusion protein) میتواند به عنوان یک داروی امیدوارکننده در برابر کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ عمل کند.
نماینده مشکین شهر در مجلس شورای اسلامی از طرح سوال نمایندگان از وزیر بهداشت درخصوص استفاده از مدیران دارای منافع در بخش خصوصی در مدیریتهای دولتی خبر داد.
عضو کمیته علمی کشوری کرونا گفت: اومیکرون از نظر تعداد جهشهای رخ داده در ویروس، نگران کننده بوده و هنوز در مورد اینکه اثرات آن بر روی ابتلا، بستری و کشندگی و پاسخ به واکسن چه میزان است، اطلاعات دقیقی نداریم اما گزارشات اولیه آفریقای جنوبی نشان داده که بخش عمده بستری شدگان با ویروس اومیکرون، واکسینه نشده بودند.
سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد: شواهد اولیه حاکی از آن است که واکسنهای کووید-۱۹ ممکن است کمتر در برابر عفونت ناشی از سویه اُمیکرون و انتقال آن اثربخش باشد.
مقامات کره جنوبی اعلام کردند: با توجه به افزایش دوباره موارد ابتلا به ویروس کرونا و نیز افزایش بیماران بدحال، محدودیتهای کرونایی دوباره اعمال میشوند.
زالی با اشاره به جایگاه ویژه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ارائه خدمات به بیشترین جمعیت تحت پوشش خدماتی و بهداشتی دانشگاهی در میان ۶۴ دانشگاه علوم پزشکی کشور، تصریح کرد: بازمهندسی و تغییرات مبتنی بر نظام سلامت با اولویت بهداشت بر اساس مدلی کارا، پویا، به هنگام و مقتضی هر منطقه به ویژه در استان تهران باید در دستور کار قرار گیرد.
«برای بیماریام به دکتر مراجعه کردم و حتما باید داروهای خارجی مصرف میکردم اما دکترم میگفت که وضعیت دارو زیاد جالب نیست. داروی ایرانی هم شاید پیدا نکنید چه برسد داروی خارجی. اما برای شما داروی ایرانی مینویسم که همینها را هم باید از یک داروخانه که میدانم چنین داروهایی را دارد تهیه کنید. متاسفانه با توجه به اینکه به داروی ایرانی حساسیت دارم مجبورم استفاده کنم.»
«نخستین عمل جراحی رباتیک از راه دور در ایران، با استفاده از ربات جراح بومی سینا و بر بستر شبکه امن و پرسرعت همراه اول روی یک حیوان انجام شد.» این خبری بود که سر و صدای زیادی به پا کرد و چشم جهان را دوباره به سوی ایران چرخاند. این اتفاق در بیمارستان سینا با فاصله هفت کیلومتری از بیمارستان امام انجام شد.
رئیس اداره مراقبت از بیماریهای واگیر وزارت بهداشت گفت: دو آزمایشگاه برای ارزیابی سویه امیکرون در کشور فعال هستند و این جهش دیر یا زود به کشور ما خواهد رسید.
رییس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه ارز ۴۲۰۰ تومانی اوضاع دارو را بدتر کرده و این موضوع وقت و کار سازمان را مختل میکند، در عین حال درباره اقدامات انجام شده جهت تامین داروهای بیماران تالاسمی توضیح داد.