پس از فروکش موج پنجم کرونا با سویه دلتا و کاهش آمار مبتلایان و مرگ و میر روزانه این بیماری در کشور و همچنین به دنبال شیوع کرونای امیکرون، امروز بعد از ۱۲۹ روز مجددا آمار فوتیهای روزانه کرونا در کشور به بیش از ۲۰۰ نفر رسید.
جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تبهای شدید و بالا رونده و مقاوم به درمان، تنگی نفس، افزایش ضربان قلب، کاهش تحمل مواد غذایی، اسهال و کاهش میزان اشباع اکسیژن خون از نشانههایی است که بیمار مبتلا به کرونا به سمت شرایط وخیم میرود و بیمار نیاز به بررسی و مراقبت دارد.
مدت زمان ماندگاری واکسن آسترازنکا به مدت ۶ ماه، جانسون اند جانسون به مدت دو سال در زمان انجماد، واکسن فایزر به مدت ۹ ماه و در مورد واکسن مدرنا هفت ماه است.
محسن منصوری از تصمیمات جدید برای ممنوعیت افرادی که پروتکلها را رعایت نکنند به مترو خبر داد و گفت: در استان تهران موضوع مرخصی برای افراد مبتلا به امیکرون هفت روز در نظر گرفته خواهد شد.
حتی پس از اومیکرون خفیف نیز ممکن است فرد دچار علایم کووید طولانی شود. احساس خستگی، تنگی نفس، اضطراب، سردرد و اختلال مه مغزی که باعث فراموشی، پریشانی فکر و عدم تمرکز میشود از جمله متداول ترین علایم کووید طولانی به شمار می روند.
30 بهمن ماه 98، تاریخی که در ذهن همه ما ماندگار شد، در این تاریخ، وزارت بهداشت حامل خبری بد بود، اینکه نتایج آزمایش اولیه ۲ مورد مشکوک ابتلا به کرونا در قم مثبت گزارش شده است. اما در شرح دقیق تر این ماجرا آمده است که 28 بهمن ماه، تیم های شناسایی و مدیریت بیماری های واگیر و تیم های واکنش سریع در شهر قم مستقر شدند و طبق پروتکل های موجود افراد مشکوک تحت ایزولاسیون قرار گرفته و پس از اخذ نمونه آزمایشگاهی، در ۳۰ بهمن نتیجه تستشان مثبت اعلام شد و ۱۴ اسفندماه شیوع این ویروس تقریباً تمامی استانهای کشور را دربرگرفت.
در حال حاضر آمار مجموع مبتلایان به کووید-۱۹ در جهان تاکنون به ۴۲۰ میلیون و ۲۹۲ هزار و ۷۸۸ نفر رسیده، مرگ پنج میلیون و ۸۸۱ هزار و ۶۵۶ نفر بر اثر این بیماری تأیید شده و ۳۴۴ میلیون و ۲۱۴ هزار و ۹۷۴ نفر از مبتلایان نیز تاکنون بهبود یافتهاند.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: قرن جدید قرن نیروی انسانی سالم است و برای این که این مهم تحقق پیدا کند نیاز به همراهی دانشمندان کشور در مراکز تحقیقاتی و مجامع علمی داریم.
در میان گروههای سنی جوان تر، اضطراب و افسردگی در افرادی که آزمایش کووید-۱۹ مثبت داشتند در مقایسه با افرادی که نتیجه آزمایششان منفی بود بدون توجه به وضعیت بستریشان در بیمارستان شایعتر بوده است.
با ورود به سال سوم همهگیری کرونا، به راحتی میتوان فرض کرد که همه علائم این ویروس را میدانیم. اما نوع اُمیکرون، همه چیز را متزلزل کرده است و علائمی را ایجاد میکند که بیشتر در امتداد خطوط سرماخوردگی و آنفولانزا و در مقابل سویههای قدیمی کرونا است. اکنون، یک علامت جدید اُمیکرون وجود دارد که باید مورد بررسی قرار گیرد:درد معده.