بهداشت و درمان

آخرین و مهمترین خبرهای پزشکی را در صفحه بهداشت و درمان پرسون بخوانید.

گرمازدگی وضعیت ناخوشایند و تهدید کننده سلامت است که در پی هوای گرم برای افراد به ویژه آنان که مجبورند در فضای باز تردد کنند و یا در محل کار حاضر شوند، ایجاد می‌شود در این شرایط باید خنک کردن فرد گرمازده و مصرف مایعات حاوی الکترولیت جدی گرفته شود.
سرپرست اداره کل امور فرآورده‌های طبیعی، سنتی و شیرخشک سازمان غذا و دارو اعلام کرد؛

علت کمبود مقطعی شیرخشک آپتامیل پپتی

سرپرست اداره کل امور فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل و شیر خشک سازمان غذا و دارو از وجود ذخایر کافی شیرخشک‌های رژیمی در کشور خبر داد و گفت که کمبود مقطعی برند آپتامیل پپتی به دلیل مشکلات جهانی بوده و در حال رفع است.
واکسن‌های ضروری برای سفر اربعین ، نقش پیشگیری دارد. با دریافت واکسن‌های لازم، بدن در برابر برخی از شایع‌ترین بیماری‌ها مقاوم می‌شود. این پیشگیری، هم به نفع فرد و هم به نفع سلامت عمومی زائران است. اگر تا به حال واکسن‌های ضروری را دریافت نکرده‌اید، بهتر است اقدام را به تاخیر نیندازید. فهرست واکسن‌های ضروری مانند فلج اطفال، هپاتیت و کزاز برای حفظ سلامت زائران در مسیر پیاده‌روی اربعین.
معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: ما در این مسیر هدف‌گذاری مشخص، برنامه‌ریزی دقیق و مشارکت فراگیر داریم و امیدواریم با تداوم اجرای سیاست‌های تشخیصی به حذف هپاتیت C دست یابیم.
در آستانه برگزاری پیاده‌روی اربعین و همزمان با تشدید تابش اشعه فرابنفش در فصل گرم سال، رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت نسبت به افزایش خطرات ناشی از پرتوهای خورشیدی هشدار داد.
سازمان غذا و دارو اعلام کرد: تمامی داروهای شیمی‌درمانی و ضدسرطان که در کشور تولید یا مصرف می‌شوند، پیش از ورود به زنجیره درمان، ملزم به دریافت مجوز تولید، ارزیابی کیفیت، بررسی ایمنی و اثربخشی و همچنین ثبت در سامانه‌های نظارتی سازمان غذا و دارو هستند.
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با هشدار نسبت به خطرات تابش آفتاب، بر لزوم مراقبت از پوست و پرهیز از حضور در فضای باز در ساعات اوج تابش تأکید کرد.
رییس سازمان غذا و دارو از آمادگی کامل مرزهای شلمچه، مهران، چذابه و خسروی برای ارائه خدمات دارویی به زائران اربعین خبر داد و گفت: تمام نیازهای دارویی و تجهیزات پزشکی در این مرزها تأمین و به شکل مستمر ارائه می‌شود.
رئیس سازمان اورژانس کشور اعلام کرد؛

500 آمبولانس جدید تا پایان سال وارد ناوگان می‌شود

رئیس سازمان اورژانس کشور از الحاق ۵۰۰ دستگاه آمبولانس تا پایان امسال به سازمان اورژانس کشور خبر داد و گفت: همچنین عقب ماندگی‌های معیشتی کارمندان فوریت‌های پزشکی نسبت به سایر کارمندان وزارت بهداشت نیز به زودی جبران خواهد شد.
هادی حق شناس، با تاکید بر لزوم کاهش خطاهای پزشکی، اظهار کرد: جامعه انتظار خطای پزشکی ندارد که این مسئولیت پزشکان را دوچندان می کند لذا باید با بالا بردن سواد سلامت به ارتقاء کیفیت زندگی کمک کنیم. پزشکان با جان مردم سر و کار دارند و لذا باید شاهد کمترین سطح از خطای پزشکی باشیم.
رئیس جمعیت هلال احمر ایران با ارسال نامه‌ای رسمی‌ به رئیس کمیته بین‌المللی صلیب‌سرخ، نسبت به شرایط وخیم مردم غزه هشدار داد.
سازمان آگهی های پُرسون