برای پانسمان زخمهای دیابتیک، عسل و نمک را بهنسبت ۳ به ۱ باهم مخلوط کنید و پس از شستوشوی خوب زخم دیابتی از این ترکیب در ناحیه زخم موردنظر پانسمان کنید؛ استفاده از عسل در درمان انواع زخمها کاربردهای زیادی دارد که در این مطلب توضیح داده شده است.
وزارت بهداشت اعلام کرد: در شبانه روز گذشته ۳۸هزار و ۱۶۰ بیمار جدید مبتلا به کرونا در کشور شناسایی شدند و متاسفانه ۵۹ تن نیز به دلیل این بیماری جان باختند.
درمان تبخال روشهای مختلفی دارد. اکثرا تبخال روی لب میزند. اما به سراغ جاهای دیگری از بدن هم میرود. یک روش برای درمان تبخال استفاده از سیر نصف شده است که باید آن را روی تبخال قرار دهید.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران با تأکید براینکه چیزی که مشخص است محدودیتهای اجتماعی باید مجددا برگردد، عنوان کرد:بر این اساس ستاد ملی در جلسه شنبه این مسئله را به شکل فوقالعاده بررسی می کند.
اگر «درد دندان» شدید باشد بهتر است هرچه زودتر به دندان پزشک مراجعه کنید چون سلامت دهانتان در خطر است. با این حال بعضی از دندان دردهای خفیف را می توان در منزل درمان کرد یا تا زمان مراجعه به پزشک، آن را تخفیف داد.
وزارت بهداشت اعلام کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته ۳۵هزار و ۷۰ بیمار جدید کووید ۱۹ در کشور شناسایی شدند و متاسفانه ۵۰ تن نیز جان خود را به دلیل این بیماری از دست دادند.
همه به یاد داریم روزهای سخت دی و بهمن دو سال قبل را که مسئولان ذیربط، ابتدا منکر وجود کرونا در کشور میشدند و سپس با ادامه سوء تدبیر و ضعف مدیریت، اولین پیک ویروس منحوس را برای اسفندماه زمینهسازی کردند، که این شیوه مدیریت، سوء تعبیرهای سیاسی مربوط به علل کتمان شیوع ویروس را در پی داشت که متاسفانه نتیجه آن تخریب هرچه بیشتر اعتماد بین دولت و ملت و کاهش بیسابقه سرمایه اجتماعی بود.
تهیه دارو آن هم به قیمت آزاد این روزها به بزرگترین مشکل بیماران وخانواده آنها تبدیل شده است، از جمله دلایل آن هم اجرای طرح نسخه الکترونیکی بدون فراهم آوردن مقدمات و زیرساختهای فنی وعدم توجه به جزئیات اجرایی است، وقتگیر بودن زمان ورود اطلاعات نسخه درسیستم و قطع مکرر و حذف چندباره اطلاعات نیز مشکلی دیگر است.
رییس انستیتو پاستور ایران با اعلام اثربخشی واکسن «پاستوکووک» (تولید مشترک انستیتوپاستور ایران و انستیتو فینلای کوبا) بر واریانت اُمیکرون کووید ۱۹، گفت: هفته آتی محموله پاستوکووک پلاس تحویل استانها خواهد شد، اما تاکید بر آن شده که منحصرا به افرادی که قبلا واکسن پاستوکووک را دریافت کردهاند، تزریق شود.
رئیس بیمارستان سینا گفت: درصد افرادی که جوانتر هستند و مبتلا شدند بیشتر است و افراد مسن که شاید رعایت را جدیتر گرفتند یا واکسیناسیون خود را کامل کردند، کمتر مبتلا میشوند. میتوان اینگونه استنباط کرد که ابتلا به بیماری در کسانی که دز سوم واکسن را تزریق کردند کمتر بوده است؛ زیرا ایمنیزایی کافی داشتند.
دکتر محمدرضا هاشمیان با بیان این که احتمال مرگ افراد واکسن نزده بر اثر ابتلا به امیکرون، 48 برابر کسانی است که سه دُز واکسن تزریق کرده اند، گفت: براساس مطالعه ای که در کشور استرالیا انجام شده است، از هر یک میلیون و 350 هزار نفر دریافت کننده آسترازنکا، یک نفر از آنها فوت می کند.
محققان در یک مطالعه جدید تاکید کردند: کرونا ویروس سندرم حاد تنفسی ۲ (SARS-CoV-۲) ممکن است بیش از آنچه تصور می شود، فعال باقی بماند بنابراین دوره قرنطینه ۱۴ روزه برای اطمینان از عدم انتقال عفونت کرونا کافی نیست.