بهداشت و درمان

آخرین و مهمترین خبرهای پزشکی را در صفحه بهداشت و درمان پرسون بخوانید.

برخی از میوه ها و سبزیجات پوست مفیدی دارند که توصیه می شود ار کندن انها خودداری کنید در حالیکه برخی از میوه ها و سبزیجات حتما باید بدون پوست مصرف شوند.
مدیرکل سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که شرایط در سراسر جهان برای ظهور سویه های بیشتر کرونا آماده و ایده آل است.

سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در توئیتی ضمن اعلام فوت یک نفر در استان البرز بر اثر ابتلا به اومیکرون، مجموع شمار فوتی سویه جدید کرونا در کشور را ۱۰ نفر اعلام کرد.

روزگذشته مدیر اروپایی سازمان بهداشت جهانی اظهار کرد اُمیکرون همه‌گیری کووید ۱۹ را وارد مرحله جدیدی کرده و می‌تواند این همه‌گیری را در اروپا به پایان برساند. سازمان بهداشت جهانی ادعا کرد بعد از گسترش سریع سویه اُمیکرون سرانجام ممکن است به پایان همه‌گیری در اروپا نزدیک شویم. وی هشدار داد افراد باید همچنان احتیاط کنند چون کروناویروس توانایی جهش دارد اما پیش‌بینی می‌شود بعد از اُمیکرون شاهد دوره‌ای آرام باشیم.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اهواز از افرادی که علائم سرماخوردگی، گلودرد و آبریزش بینی دارند خواست برای تزریق واکسن کرونا به مراکز واکسیناسیون مراجعه نکنند.
بر اساس نتایج یک مطالعه، واکسن کوو ایران برکت به ترتیب ۸۷.۱، ۸۶.۴ و ۹۸.۳ درصد در پیشگیری از مرگ، بستری و تست مثبت کرونا مؤثر بوده است.
درباره تاثیرات نگرانی بر سلامت عمومی جسم پژوهش های زیادی انجام شده است. اما نتایج یک تحقیق جدید در این خصوص نشان می دهد که اضطراب و نگرانی، می تواند مردان را در سنین پایین دچار بیماری های متابولیکی نظیر دیابت نوع دو نماید.
مطالعات جدید نشان می دهد تغییر رژیم غذایی به سمت مصرف بیشتر گوشت باعث مرگ زودرس هزاران نفر در سال به دلیل آلودگی هوا می شود و افزایش تولید گوشت در سراسر جهان طی ۵۰ سال گذشته بسیار شدید بوده است.
وزارت بهداشت اعلام کرد: در شبانه روز گذشته ۲۱بیمار کرونا در کشور جان خود را از دست دادند و ۷هزار و ۶۹۱ بیمار جدید نیز شناسایی شدند.
رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری با تأکید بر اینکه مردم برای تزریق واکسن منتظر آغاز پیک جدید نشوند، گفت: در دو تا سه هفته آینده آمار ابتلا سیر افزایشی خواهد داشت اما نگرانی ما از اومیکرون بیشتر در خصوص دو دسته واکسن‌نزده‌ها و گروه‌های پرخطر است.

دبیر کمیته علمی کشوری مقابله با کرونا با اشاره به افزایش تعداد بیماران کرونایی افزود: به نظر می‌رسد که نزدیک به پیک اُمیکرون باشیم.
دبیر کمیته اپیدمیولوژی و پژوهش کمیته علمی کشوری مقابله با کووید۱۹با بیان اینکه بیش از ۵۰ درصد موارد در گردش کرونا در کشور مربوط به سویه اُمیکرون است، گفت: بنابراین می‌توان گفت که اُمیکرون در کشور غالب شده است.
گاهی اوقات هیچ گریزی از آنفولانزای فصلی وجود ندارد؛ حتی اگر واکسن را نیز تزریق کرده باشید. این راهنمایی از پزشکان و کارشناسان می‌تواند مراقبت و درمان آنفلوانزای کودکان در خانه را راحت کند.

پیش‌بینی‌شده است که درگیری اُمیکرون در کودکان شدت بیشتری داشته باشد. سازمان جهانی بهداشت نیز خواستار محافظت از کودکان شده است که این بار بیش از سایر گروه‌های سنی در معرض ابتلا به این بیماری قرار دارند و برخی از اطلاعات و آمارهای ارائه‌شده نشان‌دهنده این واقعیت تلخ است که میزان بروز بیماری کووید ۱۹ ناشی از گونه اُمیکرون پس از افراد بالای ۶۰ سال کودکان زیر پنج سال را هدف قرار داده است. گونه جدید ویروس کرونا با سرعت‌بالا در حال گسترش است و می‌تواند ابتلای کودکان زیر پنج سال را به میزان قابل‌توجهی افزایش دهد.
یکی از مهمترین کارهایی که ما می بایست در طول روز انجام دهیم، پاکسازی دهان و دندان است که با چند نکته ساده می توانید این فرایند را در خانه انجام دهید.
محققان ژاپنی اخیرا مطالعه‌ای انجام دادند که مشخص شد، گونه اومیکرون ویروس کرونا به نسبت گونه‌های قبلی در محیط اطراف ما ثبات و بقای بیشتری دارد.
متخصص طب سنتی با اشاره به ضرورت خارج کردن اخلاط زائد از بدن، گفت: افراد دارای کم‌خونی، کودکان و افراد دارای سن ۶۰ سال به بالا بهتر است تحت نظر یک متخصص طب سنتی حجامت کنند.
سرطان از جملــه ترس‌آورترین بیماری‌ها است زیرا سالیانه میلیون‌ها نفر را در ایران وجهان به کام مرگ می‌فرستد، سرطان در اثر رشد وتکثیر نا‌بجای سلول‌ها ایجاد می‌شود و به دلیل نداشتن درد و نشانه آشکار در آغاز ابتلا، شناخته نمی‌شود و بیماران زمانی متوجه بیماری می‌شوند که مدت زیادی از بیماری‌شان گذشته وتوسعه پیدا کرده است، به همین دلیل تلفات انسانی بسیار زیادی دارد.
وزارت بهداشت اعلام کرد: در ۲۴ ساعت گذشته بیش از ۵هزار بیمار کووید-۱۹ در کشور شناسایی شدند و متاسفانه ۲۸ بیمار نیز جان خود را از دست دادند.