بهداشت و درمان

آخرین و مهمترین خبرهای پزشکی را در صفحه بهداشت و درمان پرسون بخوانید.

تحقیقات جدید نشان می‌دهد زنانی که استروژن مصرف می‌کردند، نسبت به زنانی که سطح استروژن طبیعی داشتند کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از کووید19 بودند.
محققان دانشگاه کویینزلند استرالیا دریافتند زهر نوعی مورچه استرالیایی موسوم به میرمسیا برای کاهش درد مزمن کاربرد دارد.
استاندار تهران با تاکید بر لزوم ترغیب و تشویق شهروندان برای تزریق دز دوم و سوم واکسن از سیر نزولی آمارهای کرونایی در استان تهران خبر داد.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مراقبت شدید از افراد پرخطر مانند خودقرنطینگی، شناسایی مکان‌های پرخطر، تکمیل واکسیناسیون، اعمال مداخلات هوشمند و سخت گیری‌های موثر را از مهم‌ترین راهکارها برای کنترل و زمین‌گیر کردن سویه امیکرون دانست.
مدیر تحقیق و توسعه موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی با اشاره به ساخت واکسن رازی کووپارس بر پایه پروتئین نوترکیب گفت: این واکسن با افزایش ۱۸ برابری تولید آنتی بادی های بدن، ایمنی قابل توجهی برای مصرف کننده ایجاد می‌کند.
رییس‌جمهور گفت: البته برابر تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا، اگر کسی دز سوم واکسن را تزریق نکرد نیز می‌تواند با ارائه نتیجه منفی آزمایش کرونا از خدمات اجتماعی استفاده کرده و یا در گردهمایی‌ها حضور یابد و به سفر برود.
طبق یافته جدید محققان سوئدی, mRNA موجود در واکسن کرونای فایزر ظرف ۶ ساعت پس از تزریق در کبد انسان تبدیل به DNA می‌شود! پیشتر بسیاری از نهادهای آمریکایی از عدم تداخل واکسن‌های mRNA در بدن انسان‌ها گفته بودند.
عضو انجمن آنکولوژی ایران با بیان اینکه ۸۵ درصد عامل بروز سرطان ریه مصرف سیگار است، گفت: افراد بالای ۵۰ سال با سابقه ۲۰ سال مصرف سیگار در معرض خطر ابتلا به سرطان ریه قرار دارند.
رئیس بیمارستان فوق تخصصی ساسان گفت: بحث ساخت بیمارستان 250 تخته با تمامی امکانات به روز برای ایثارگران در دست اقدام است و زمینی خریداری شده و عملیات احداث آن در سال‌آینده آغاز خواهد شد.

مجموع آمار مبتلایان به کووید-۱۹ در جهان تاکنون به ۴۴۴ میلیون و ۱۱۰ هزار و ۱۲۹ نفر رسیده، مرگ شش میلیون و ۱۰ هزار و ۲۱۳ نفر بر اثر این بیماری تأیید شده و ۳۷۶ میلیون و ۹۳۰ هزار و ۶۱۴ نفر از مبتلایان نیز تاکنون بهبود یافته‌اند.
ستاد ملی مقابله با کرونا نیز اعلام کرد که از ۲۰ اسفند و همزمان با شروع سفرهای نوروزی، خودروی افرادی که سه دز واکسن را دریافت نکرده‌اند، بر اساس کد ملی متصل به پلاک خودرو به ازای هر ۲۴ ساعت تردد یک میلیون تومان جریمه خواهد شد.
در اوایل سال ۲۰۲۰ خبر شیوع ویروسی کشنده باعث وحشت افراد شد و به دلیل مقابله با این ویروس مهلک مردم لوازم نظافتی و بهداشتی بسیاری خریداری کردند اما ۲ سال بعد دانشمندان دریافتند ویروس سارس کوو ۲ که باعث بیماری کووید می‌شود، عمدتا از طریق قطرات تنفسی در هوا منتشر می‌شود و نه سطوح.
معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: شخصی که با خودروی خود در ایام نوروز تردد می‌کند همانند طرح ترافیک در تهران بوده و همانگونه که شهرداری پلاک‌ها را کنترل می‌کند در ایام نوروز با شناسایی پلاک افرادی که واکسن نزده اند جریمه می‌شوند.

متخصصان دریافتند که نیترات موجب افزایش دو نوع پروتئین طبیعی در ماهیچه‌ها می‌شود که به نوبه خود در ذخیره‌سازی و آزادسازی کلسیم نقش دارند و این فرآیند برای انقباض عضلات حیاتی است.
سازمان آگهی های پرسون