منابع رسمی پاکستان روز دوشنبه از شناسایی اولین فرد مبتلا به سویه جدید کرونا تحت عنوان (BA۲.۱۲.۱) در این کشور خبر داده و نسبت به رعایت جدی مقررات بهداشتی و واکسینه شدن مردم در برابر کووید-۱۹ تاکید کردند.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بیمهشدگان سه دهک پایین، فقط فرانشیز هزینههای درمانی در خدمات بستری را پنج درصد و سرپایی را ۱۵ درصد پرداخت میکنند.
معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: شرایط ایران از نظر مهار کرونا بسیار خوب و در مقایسه با این همهگیری در کشورهای مدعی مانند کره، آلمان، فرانسه و آمریکا بسیار بهتر است.
روانشناس و مدرس دانشگاه با تاکید بر ضرورت پذیرش همزیستی با کرونا گفت: از منظر روانی، پذیرش این واقعیت دشوار است، اما بشر باید این مساله را پذیرفته و رعایت پروتکلهای بهداشتی را به طور کامل متوقف نکند.
بر اساس یک مطالعه جدید، غربالگری سرطان کولورکتال در زنان قبل از ۵۰ سالگی می تواند خطر ابتلا به این سرطان را در مقایسه با افرادی که غربالگری ندارند، به میزان قابل توجهی کاهش دهد.
هپاتیت نوعی بیماری التهابی کبدی است که معمولا بر اثر عفونت ویروسی ایجاد می شود، اما عوامل دیگر مانند بیماریهای خودایمنی و عوارض جانبی داروها، سموم و الکل هم میتوانند هپاتیت ایجاد کنند.
به نظر می رسد که عمده علایم افزایش چربی خون ناشی از دو عامل است یکی سنگین و غلیظ شدن خون که باعث کندی حرکت آن در عروق می شود ولذا باعث اختلال خونرسانی و کمبود نسبی اکسیژن در بافتها خواهد شد و دیگری، افزایش حرارت بدن در اثر افزایش صفرا.
بنابر اعلام وزارت بهداشت، طی ۲۴ ساعت گذشته ۴۸۸ بیمار کووید ۱۹ در کشور شناسایی شدند و متاسفانه ۱۲ بیمار نیز در این بازه زمانی جان خود را به دلیل این بیماری از دست دادند.
عضو ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: واریانت های امیکرون خطرناک نیست و بصورت عفونت مجدد در افرادی که قبلا کرونا گرفتهاند و واکسن نزده ها، ایجاد میشود و نمی تواند مرگ آور باشد.
دکترای تخصصی طب ایرانی با تاکید بر اینکه رطوبت رسانی به کلاژن سازی پوست کمک می کند گفت: استفاده از ترکیب روغن های بنفشه، کدو و بابونه برای رطوبت رسانی به پوست بسیار مفید است.
افزایش جمعیت سالمند و در عین حال، آمار پایین زاد و ولد، یکی از مهم ترین چالش های کشور در سال های پیش رو است که می بایست تدبیر اساسی برای جلوگیری از افتادن در «چاله جمعیتی» اندیشید.
یک فوق تخصص ریه اظهار کرد: برخی از افرادی که ریه درگیر داشتند پس از بهبودی علائم کرونا، درمانهای ریه را دنبال نمیکنند، در حالیکه این گروه حتما باید از از پاک شدن ریههایشان مطمئن شوند.