عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا گفت: درحال حاضر وزارت بهداشت اطلاعات دقیق و درستی از وضعیت کرونا در کشور در اختیار متخصصان قرار نمیدهد، از طرفی رنگ بندی شهرهای هم هنوز، چندان شفاف نیست،پس تحلیلها از وضعیت کرونا در فضایی غبارآلود و تاریک انجام میشود و این جای نگرانی دارد.
ویروس گوارشی این روزها بعضیها را درگیر کرده است. ویروسی که از آن به عنوان ویروس فصلی و تابستانه و در میان عموم کرونای گوارشی یاد میشود. این ویروس چه علائمی دارد و چگونه میتوان از سالمندان و کودکان در برابرش محافظت کرد؟
وجود تکرر ادرار در فرد، شب ادراری، باریک شدن ادرار، ریزش قطره قطره ادرار، اختلال در کنترل ادرار، وجود درد و دیده شدن خون در ادرار جزء علائم مهم در ابتلا به کانسر پروستات به شمار میآیند.
متخصصان زنان درباره پدیده اجبار به زایمان طبیعی و ممنوعیت سزارین در بعضی از بیمارستان ها هشدار داده و معتقدند نباید سلامت مادر و کودک را به خاطر این حساسیت غیرطبّی به خطر انداخت.
بنابر اعلام وزارت بهداشت، طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۸۷ بیمار کووید ۱۹ در کشور شناسایی شدند و متاسفانه چهار بیمار نیز به دلیل این بیماری جان خود را از دست دادند.
رییس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: سالانه سه هزار نفر به دلیل نبود عضو پیوندی فوت میکنند، در حالیکه تقریبا ۳ عضو بیمار مرگ مغزی قابل اهدا است که با مدیریت صحیح پیوند میتوان بیماران در نوبت انتظار را نجات داد.
چند وقتی است که موضوع اخراج ۵ تا ۶ هزار پرستار قراردادی از بیمارستان ها، رسانه ای شده است. اما، اظهار نظر اخیر معاون وزیر بهداشت، چنین ادعایی را رد می کند.
دانشمندان دانشگاه "لاتروب" استرالیا در مطالعهای جدید نشان دادند که بیماری کووید-۱۹ قادر به ایجاد تودههایی پروتئینی است که مشابه آنها در مغز بیماران مبتلا به آلزایمر یافت میشوند.
بخشی از پرستاران در شرایطی به خدمت نیروهای شرکت میروند که در هیچ کشوری موضوع سلامت و پرستاران بهعنوان اصلیترین تهدید یک کشور را به بخش خصوصی واگذار نمیکنند.
مراکز واکسیناسیون کرونا خلوت شده اند و کاهش مراجعه برای تزریق دُز دوم و سوم واکسن، برخی مراکز را به تعطیلی کشانده است. جامعه ما درحالی از تکمیل چرخه واکسیناسیون استقبال نمی کند که بسیاری از کشورها با ادامه روند واکسیناسیون و تأکید بر دزهای یادآور، تزریق دزهای چهارم و حتی پنجم واکسن کرونا را هم در دستور کار قرار دادهاند.
یک فوق تخصص ارتوپدی گفت: ادعایی که اخیراً یکی از همکاران ما در یک برنامه تلویزیونی داشته، مطلقا صحت ندارد و این ادعا که نماز خواندن باعث آرتروز میشود یک ادعای کاملا "غیرعلمی" است.