وفاق ملی که رویکرد و دال مرکزی گفتمانی دولت مسعود پزشکیان است باید خروجی و دستاورد خود را در افزایش رفاه عمومی در ابعاد مختلف ، بهبود وضعیت مردم ، محقق شدن مطالبات شهروندان ، کاهش شکاف طبقاتی و ارتقا شاخص های عدالت در همه ابعاد نشان دهد .
دخالت در سیاست در معنای عام ضرورت هویتی سمنهاست. سمنها میتوانند با ارائه «شاخصهای یک فرد مناسب» برای پست مورد نظرشان فضا را از یک سو برای انتخاب فرد مناسب فراهم سازند و از سوی دیگر در صورت عملکرد ضعیف و یا خطای ایشان بدون لرزش صدا از او انتقاد کنند.
رئیس دولتهای یازدهم و دوازدهم گفت: همه باید به دولت چهاردهم کمک کنیم؛ اگر موفقیت به دست بیاورد کار بسیار بزرگی انجام میدهد و برای اصلاح اقتصادمان باید روابط با دنیا اصلاح شود.
برنامه هفتم توسعه یک هدف کاملا منطقی و عقلانی است که با منطق بازی قدرت نیز همخوانی دارد و قطعا قابل دستیابی است. این برنامه میتواند جایگاه منطقهای و بین المللی ایران را در تمامی عرصه ها ارتقا دهد؛ اما به شرط اینکه بر اساس یک راهبرد مناسب و همراستا پیگیری شود. راهبرد متناسب و «همراستا» برای تحقق اهداف برنامه هفتم توسعه، راهبرد «رفع تحریم» است.
یکی از سخنان و شعارهای مهم دکتر پزشکیان، شکل گیری وفاق ملی در چهارچوب قانون است. در این زمینه ایشان از جمله شاخص دولت را، رضایت مردم و انتخاب و انتصاب افراد شایسته دانسته اند.
محمد صدر، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام میگوید: در صورتی که پزشکیان و دولت به این نتیجه رسیدند که برای حل مشکلات کشور FATF ضروری است و به عنوان مشاور این موارد را خدمت رهبری ببرند، فکر میکنم با توجه به همراهیهایی که رهبری با دولت دارند و حمایتهایی که انجام میدهند، این کار انجام شود.
روز گذشته رئیسجمهور در قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء به ضرورت انتقال پایتخت اشاره کرد. این در حالی است که تاکنون در دولت مختلف چندین بار بحث تغییر پایتخت مطرح شده، اما هر بار نافرجام مانده است.
رئیس شورای اطلاعرسانی دولت گفت: دنبال هماهنگی همه بخشهای رسانهای و روابط عمومی دولت هستیم و استفاده از ظرفیت تمامی صاحبنظران اعم از اصلاحطلب، اصولگرا و مستقل، در اولویت ماست.
عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی با تاکید بر اینکه فهم مشترکی در مورد مسائل مردم بین رهبری و نهاد دولت وجود دارد، گفت: هر کس دلسوز کشور است، به پیشبرد برنامههای دولت کمک کند.
این مینویسم شاید بهمثابه یک میانجی محوشونده که دیریست از «نخواست قدرت و سهم» لذت میبرد، صدای این کنشگران را پژواک دهم، و بگویم اگر خدمت را لذتی هست، این کنشگران هم در اشتیاق تجربۀ آن هستند، اگر قدرت را لذتی هست، عقل سیاسی حکم میکند که آنان را از این لذت، محروم و منع نکنید و بگذارید آنان نیز، جرعهای از لب لعل قدرت بچشند.
ایمانی نوشت: نگاهی به رسانه هایی که از سخن نسنجیده و ناروای آقای پناهیان استقبال کردند، نشان می دهد این خطیب محترم دچار خطای تشخیص شده و به سمت جبهه خودی شلیک کرده است.