احزاب و شخصیت ها

آخرین و مهمترین خبرهای احزاب را بدون جهت گیری و جناح بندی خاص در صفحه احزاب رسانه مستقل پرسون بخوانید.

در روزگاری که گاه عدالت در حصار بخش‌نامه و قانون گرفتار می‌شود، هستند قاضیانی که با منش انسانی و درک عمیق از جایگاه خطیر قضاوت، داد را نه صرفاً در متن حکم، که در رفتار و گفتار خود جاری می‌سازند. این یادداشت مروری است بر مواجهه‌ای انسانی در یکی از دادگاه‌های خانواده شیراز؛ مواجهه‌ای که نشان داد عدالت می‌تواند با کرامت همراه شود.
سید عبدالجواد موسوی، شاعر و نویسنده، در یادداشتی انتقادی به برگزاری ۱۲۰ هزار مراسم بزرگداشت برای ابراهیم رئیسی واکنش نشان داد و این اقدامات را نه خدمت به دولت، بلکه نمایش‌هایی بی‌ثمر برای مردم دانست. او با اشاره به معیارهای واقعی ارزیابی عملکرد دولت‌ها، تأکید کرد که احترام واقعی از عملکرد حاصل می‌شود، نه از هیاهوی تبلیغاتی.
محمد ستوده نیک کارشناس حوزه ارتباطات و روابط عمومی نوشت:

صنعت بدون روابط عمومی؟ غیر ممکن!

در روز ملی ارتباطات، محمد ستوده‌نیک، کارشناس حوزه ارتباطات و روابط عمومی، با تأکید بر نقش حیاتی روابط عمومی در صنایع معدنی و فولادی، خواستار تقویت جایگاه این حوزه به‌عنوان بازوی راهبردی در توسعه صنعتی، ارتقاء اعتماد عمومی و تحقق اهداف ملی شد.
مدیر پژوهشگاه دانش‌های بنیادی در ارتباط با شهید رئیسی گفت: ۳۰ سال با ایشان همراهی داشتیم و انصافاً نیرویی نخبه محصول ولایت و از رویش‌های انقلاب بود.
مشاور و دستیار مقام معظم رهبری گفت: ساخت ماهواره مخابراتی و تلویزیونی در مدار ژئو، دستاوردی ملی و حاکمیتی است که قابلیت صادرات فناوری به بازارهای جهانی را فراهم خواهد کرد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه حجم بالای تحرکات در گذشته در مقطعی کوتاه سابقه نداشته است، گفت: این حوادث حکایت از تحول در شرایط فعلی ما دارد و باید با دقت مورد توجه قرار گیرد.
دکتر محمدجواد ظریف یکشنبه 21 اردیبهشت ساعت16:30 حضور دارد و در خصوص موضوع «پایاب شکیبایی، برداشت‌هایی از هشت سال وزارت، راز سر به مهر» سخن خواهد گفت.
محمدباقر نوبخت دبیر کل حزب اعتدال و توسعه، در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: مساعی هوشمندانه وزیر امورخارجه و هیات مذاکره کننده کشورمان در جهت رفع تحریم ها و استیفای حقوق ملّی و بین‌المللی، قابل تقدیر است.
فعال سیاسی اصلاح طلب در یادداشتی نوشت: اگر اصل خبر مجعول نباشد، حداکثرش این است که ترامپ وعدۀ تشکیل یک کشور فلسطینی را در آیندۀ نامشخص خواهد داد و در ازایش عادی‌سازی فوری روابط کشورهای عرب و مسلمان بخصوص عربستان با اسرائیل را درخواست خواهد کرد.
مجتبی محمودی مهماندوست رئیس مرکز اسناد و کتابخانه ملی شرق کشور نوشت:

اسناد ملی، حافظ گنجینه‌هایی چون خلیج فارس!

در نگاه ما، اسناد تاریخی، نسخ خطی، کتب کهن و متون مکتوب، همچون آینه‌هایی شفاف، تصویری از سیر تمدنی، اندیشه‌ورزی، ساختارهای اجتماعی و تحولات تاریخی یک ملت را بازتاب می‌دهند. این آثار، حلقه‌های اتصال نسل امروز با گذشتگان و چراغ راهی برای آینده‌اند.
سازمان آگهی های پُرسون