احزاب و شخصیت ها

آخرین و مهمترین خبرهای احزاب را بدون جهت گیری و جناح بندی خاص در صفحه احزاب رسانه مستقل پرسون بخوانید.

سعید جلیلی در توئیتی نوشت: رشد ۸ درصدی در برنامه هفتم توسعه نیاز به کارکردن دارد؛ بیش از ۷۰ برنامه باید توسط دولت نوشته شود که برخی از آن‌ها نهایتاً ۳ ماه زمان دارد و یک ماه از ابلاغ برنامه هفتم توسعه گذشته است.
فعال سیاسی اصولگرا گفت: برخی دوستان اصولگرا به نحوی صحبت می‌کنند که انگار آنها پیروز شدند خب اگر اینطور است دولت را هم در اختیار بگیرند و کابینه را هم خودشان بچینند. خب ما که باختیم باید در خانه بنشینیم و ببینیم دولتی که آمده چه می‌کند و اگر توانستیم نقدش کنیم و دور بعد ما رای بیاوریم.
پزشکیان در دیدار با نمایندگان مجلس دوازدهم و ادوار مجلس یک جمله طلایی گفتند که از نگاه برخی رؤسای جمهور گذشته پنهان بود. او گفت : «وقتی با من جوری برخورد می‌کنند که انگار کسی شده‌ام از خود می‌ترسم. من مثل شما هستم هیچ اتفاقی نیفتاده است.» این بیان نشانه تربیت اخلاقی عمیق او و التزام به آموزه‌های اسلام است. این‌یک کلید طلایی برای رسیدن به وحدت و وفاق ملی است.

عطیه اکبری کارشناس ارشد علوم سیاسی در یادداشتی نوشت:

چالش های دولت چهاردهم؛ از واقعیات تا راهکارها

رئیس جمهور منتخب تعامل با جریانات مختلف را با توجه به تجربه مدیریتی خود فراگرفته و اکنون با موانع و مسائلی در سطح بالاتر و کلان مواجه است؛ بنابراین در برابر موج مخالفت ها گاه باید منعطف باشد و گاه در برابر این هجمه ها بایستد. این واقعیت انکارناپذیر وجود دارد که مخالفان دکتر پزشکیان در بخشی از بدنه قدرت حضور موثر دارند و این امر برای دولت چهاردهم فرصت و تهدید ویژه ای محسوب می شود. فرصت از این جهت که هیات دولت سعی در اتخاذ سیاست و مسیر صحیح داشته باشد و تهدید از این جهت که اگر سعی در اتخاذ سیاست صحیح و انجام اصلاحات مورد نظر را داشته باشد کار با مانع و اشکال و تحدید رو به رو شود و این عده در برنامه های ایشان خلل وارد کنند و به اصطلاح چوب لای چرخ دولت بگذارند!!!
سکینه سادات پاد، دستیار رئیس جمهوری در پیگیری حقوق و آزادی های اجتماعی در دولت سیزدهم در «کافه خبر» خبرگزاری خبرآنلاین تاکید کرد: در مورد حقوق زنان، آزادی‌های اجتماعی و حتی نوع کنشگری‌مان، من معتقد و قائل به این هستم که در شرایط کنونی نمی‌شود یواش فکر کرد، باید بلند حرف زد و دفاع کرد.
فعال اصلاح طلب در توئیتی نوشت:با پیروزی آقای پزشکیان در انتخابات، قرار بر این است که اشتباهات گذشته تکرار نشود و وفاق و همدلی، جای برخوردهای کدورت‌آور و درگیری‌های بی‌حاصل و زیان‌بخش را بگیرد.
اعضای کابینه که شخصا باید بزرگ و شجاع باشند و مستقلا شخصیتی صاحب‌نظر و وزین و بن‌بست‌شکن داشته باشند، هماهنگی و نزدیکی چارچوب‌های نظری وزیران کابینه اهمیتی بدیهی دارد و خلاف آن امکان عدم موفقیت دولت را افزایش می‌دهد.تیم همکار رییس‌جمهور به‌ جای یاری جستن از رییس‌خویش که البته طبیعی است هرکدام امکان نقش‌آفرینی درحوزه‌های مختلف را دارند و باید ظرفیت‌های مغفول مانده مدیران بزرگ را به فعلیت برسانند.
قرار است کسی را به ریاست بنشانیم که برای اولین بار همه ما می‌خواهیم به او بیاموزیم (چون فکر می‌کنیم با دیگران فرق دارد و دوستش داریم) و طرفه آنکه او نه تنها اخم به ابرو نمی‌آورد، خشم، دلش را نمی‌گیرد بلکه لب به خنده می‌گشاید و می‌گوید با من حرف بزنید، بیشتر بگویید.. آرام نگیرید.
عضو حقوقدان شورای نگهبان در یادداشتی به بررسی جایگاه و مفهوم «تنفیذ» پرداخت و نوشت: مراسم تنفیذ، یک امر تشریفاتی، تبلیغاتی یا سیاسی نیست، افتتاح یک مراسم نیست.

به طور چکیده می‌توان محور اصلی نظرات ارائه شده به دکتر پزشکیان را تحقق جامعه مدنی قدرتمند، توجه ویژه به جوانان و نیز حقوق زنان، اقوام و اقلیت‌های دینی، حل معضلات معیشتی مردم و البته توجه ویژه به خواستگاه رای رئیس جمهور منتخب در انتخاب دولت، برشمرد.

سازمان آگهی های پرسون