احزاب و شخصیت ها

آخرین و مهمترین خبرهای احزاب را بدون جهت گیری و جناح بندی خاص در صفحه احزاب رسانه مستقل پرسون بخوانید.

یک عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم گفت: دولت سایه یک جریان خطرناک است و اگر دولتمردان و دلسوزان به هوش نباشند این جریان برای منافع خودش منافع ملی را بر باد می‌دهد.
اظهارنظر جناب آقای پزشکیان مبنی بر اینکه «باید زبان دنیا را بفهمیم»؛ اظهارنظر مهمی است. حال شایسته است که رئیس‌جمهور منتخب و البته مشاوران ایشان، با الگوگیری از کارنامه دولت سیزدهم و همچنین عبرت گرفتن از کارنامه دولت یازدهم و دوازدهم، دیپلماسی عزتمندانه را ادامه داده و مردم را از میوه‌های پرثمر آن بهره‌مند کنند و همزمان با پرهیز از دیپلماسی التماسی، از خسارت‌های بزرگ آن جلوگیری کنند.
رئیس شورای راهبری انتخاب اعضای کابینه دولت چهاردهم با بیان اینکه باید اعضای دولت چهاردهم را به شکلی انتخاب کنیم که بتوانیم برابر مردم از آن دفاع کنیم، گفت: قرار نیست ما به جای رئیس جمهوری انتخاب کنیم.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با تاکید بر ضرورت صیانت از مواضع نظام در سیاست خارجی به عنوان سنگر راهبردی نظام گفت: اصلی‌ترین نگرانی امروز ما نیز مربوط به همین سیاست خارجی است تا مبادا رویه اجرایی در این عرصه طوری پیش برود که خلاف مصالح کشور، منافع ملت و مبانی انقلاب و نظام باشد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره دولت چهاردهم گفت: به نظر من دکتر پزشکیان تمام تلاش خود را می‌کنند تا رضایت مردم را تامین شود و رضایت مردم هم از طریق کارشناسان و نخبگانی که ورود می‌کنند، اعمال می شود.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره دولت چهاردهم گفت: دکتر پزشکیان اهل تعامل و گفتگو است و تاکید دارند که از نظر کارشناسان و متخصصان استفاده کنند.
سید عطاءالله مهاجرانی وزیر پیشین فرهنگ نوشت: برخی چنین مقتضیاتی در زندگی پیدا می کنند که حلقه وصل یا پل پیوند باشند. مسعود پزشکیان رئیس جمهور منتخب به شکل طبیعی و یا از حُسن تقدیر چنین موقعیتی دارد.

آذری جهرمی در یادداشتی با کنایه به سهم خواهی از دولت چهاردهم نوشت: میانه نبرد پیرمردهای پرحاشیه سیاست برای اخذ سهم از دولت، امیدوارم توجه ویژه ای از سوی رئیس جمهور منتخب به برنامه ریزی برای خدمت رسانی به زوار اربعین صورت پذیرد.
رئیس جبهه اصلاحات ایران با تأکید بر اینکه نباید از پزشکیان انتظار داشت که معجزه کند، گفت: من پیشنهادم به دکتر پزشکیان این است که قبل از هر اقدامی وضعیت موجود را با مردم در میان بگذارند تا مشخص شود که این اسب زین کرده‌ای که می گویند نه یال و کوپال و دمی دارد و نه رمقی برای راه رفتن! بنابراین دکتر پزشکیان با وضعیت بسیار دشواری رو به روست. در گام اول باید بتواند از فقیرتر شدن بیشتر مردم جلوگیری کند؛ تحریم‌ها را رفع و موضوع fatf را حل کند، اینها قفل های اقتصاد ایران است که باید ابتدا باز شود.
آیا هدف از ارسال یا تکوین دین این بوده که در “انتخابات” نقش اول را بازی کند؟ نهاد انتخابات، پدیده‌ای غربی است که ۱۹۸ سال قبل وارد حیات سیاسی ایرانیان شد. قبل از آن، دین هیچ کس در انتخابات موثر نبود چراکه اساسا انتخاباتی در این کشور و در سایر بلاد اسلامی برگزار نمی‌شد.
آقای پزشکیان! آیا ریاست جمهوری را به آقای ظریف اجاره داده‌اید؟! پاسخ اگر خدای نخواسته مثبت باشد! باید خاضعانه به جناب پزشکیان گفت: آقای ظریف مستأجر خوبی نیست؛ ریاست جمهوری را از ایشان پس بگیرید!
از دیروز تا حالا که برخی علیه ظریف شعار دادند و ویدئو آن در فضای مجازی دست به دست شد؛ شاهد انتقادات و واکنش‌های بسیاری بودیم.
آقای پزشکیان می‌خواهد فضای اقتصادی کشور را بهبود بخشد اما افرادی که به دور ایشان حلقه زده‌اند با ارائه تحلیل‌های غلط و سوگیرانه مانع از فهم دقیق مسائل از جمله مسئله تحریم توسط ایشان می‌شوند و در نتیجه آقای پزشکیان نمی‌تواند در عمل به خواسته‌اش برسد. میان آنچه آقای پزشکیان می‌خواهد با آنچه می‌تواند انجام دهد فاصله‌ای به اندازه مشاوران و اطرافیان متعصب، بدسابقه و ناآگاه است.
سازمان آگهی های پرسون