احزاب و شخصیت ها

آخرین و مهمترین خبرهای احزاب را بدون جهت گیری و جناح بندی خاص در صفحه احزاب رسانه مستقل پرسون بخوانید.

سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری اگر کرونا بگذارد، بیست و هشتم خرداد ماه در شرایطی برگزار خواهد شد که وعده‌های کاندیداها و نارضایتی‌ بخش‌هایی از مردم از وضعیت اقتصادی، سیاسی،فرهنگی و اجتماعی فعلی نه‌تنها حل نشده، بلکه حال و هوای ناشی از رویارویی‌های پیشاانتخاباتی نیز بعید نیست به جای داغ کردن تنور انتخابات، تا حدی به سرمای فضا و بی‌اعتمادی بیشتر بیفزاید.
شورای وحدت در نامه‌ای هدف اصلی انتخابات، را ارتقای کمّی و کیفی حکمرانی، رضایتمندی عمومی و افزایش خدمت و رفاه ملی دانست و اعلام کرد: گام اول در این مسیر، اعتمادسازی، امیدآفرینی و انسجام‌بخشی است.
اجرای گفت‌وگو ظریف در قالب طرح تاریخ شفاهی نه فقط غیرعلمی بود، بلکه غیرمعقول هم بود. علت آن بسیار روشن است. بازتاب گسترده این سخنان نشان می‌دهد که موضوعات آن به تاریخ نپیوسته‌اند و همچنان در سیاست و امور روزمره زنده هستند. کدام یک از موضوعات مورد بحث ظریف به تاریخ پیوسته است؟
زمانی بود که مرزبندی‌ها و مفاهیم آنقدر از یکدیگر فاصله داشتند و بدانها پرداخته می‌شد که جامعه ذیل این مفاهیم و شاخص‌های هر گروه سیاسی یا مدیریتی انتخاب می‌کرد که رو به سمت کدام جریان داشته باشد.
دبیرکل حزب اراده ملت:

با جریان اصلاحات هماهنگیم

دبیرکل حزب اراده ملت گفت: ما در انتخابات شورای شهر طبق برنامه، با مجموعه‌ اصلاح‌طلبان حرکت می‌کنیم و با آنها هماهنگ هستیم.
سخنگوی جبهه اصلاحات ایران ضمن تشریح مکانیزم انتخاب کاندیدای نهایی اصلاح‌طلبان برای انتخابات ریاست جمهوری گفت: اشخاصی که حائز دو سوم آرای اعضای مجمع ملی شوند، در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ماه به عنوان نامزد‌های نهایی معرفی جبهه اصلاحات معرفی می‌شوند.
یکی از پرسش‌هایی که می‌تواند درک ما را از شرایط انتخاباتی روشن کند، میزان و کیفیت پیگیری اخبار انتخابات است، که فقط ۱۱ درصد در حد زیاد آن را پیگیری می‌کنند. ۲۱ درصد نیز تا حدی و ۲۶ درصد کم و ۴۲ درصد اصلاً پیگیری نمی‌کنند.
روزنامه اعتماد با اشاره به کاندیدا‌های کارگزاران برای انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم نوشت: بعد از ظریف و محسن هاشمی از سال جدید زمزمه‌هایی دوباره درباره احتمال کاندیداتوری جهانگیری شنیده شد.
طی روزهای منتهی به انتخابات گمانه‌زنی‌های زیادی در دسته بندی‌های سیاسی بیان می‌شود؛ از چپ و راستِ دیروز تا اصلاح طلب و اصولگرای امروز؛ اما هرچه به زمان رای گیری نزدیک تر می شویم و فهرست ها و نامزدها مشخص تر می شوند، این دسته بندی‌ها نیز عیان تر می‌گردند.