احزاب و شخصیت ها

آخرین و مهمترین خبرهای احزاب را بدون جهت گیری و جناح بندی خاص در صفحه احزاب رسانه مستقل پرسون بخوانید.

به نظرم اتفاق 28 خرداد را نباید مترادف پایان اصلاح‌طلبی دانست. این را نه براساس علایق و گرایشم بلکه براساس واقعیات و تجربه پژوهشی می‌گویم.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه رئیسی معتقد به تشکیل دولت فراجناحی است، گفت: با تشکیل دولت فراجناحی از همه ظرفیت‌های کشور در جهت اعتلای نظام و رفع مشکلات مردم استفاده شود.

دوران جدیدی در کشور شروع شده است. شروع مجدد زندگی سیاسی موقعیت مناسب جدیدی به وجود می‌آورد تا جامعه خود را با آن هماهنگ کند.
عزت الله ضرغامی در توئیتی نوشت: جابجایی آقای خجسته از معاونت صدا به معاونت برنامه‌ریزی رسانه ملی هیچ ربطی به شایعات اخیر ندارد. آن‌ها را تکذیب می‌کنم.
دادستان کل کشور در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه شایعاتی در خصوص ریاست شما بر قوه قضاییه مطرح شده است؛ این شایعات چقدر صحت دارد؟ گفت: فعلاً همه اینها شایعه است.

از نظر نگارنده، آقای همتی هم در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۱۴۰۰ نباخت، چون اصلا برای پیروزی نیامده بود.
پرونده انتخابات ریاست‌جمهوری با پیروزی سید‌ابراهیم رئیسی بسته شد و حال نوبت عمل به وعده‌ها و پاسخ به مطالبات مردم از سوی رئیس‌جمهوری است که با کمترین میزان مشارکت در طول ادوار انتخابات ریاست‌جمهوری پس از انقلاب، به پیروزی رسیده است.
به‌ نظر می‌رسد باید عمیقا خرسند بود انتخابات ریاست جمهوری در دور اول نتیجه داد، زیرا تاب و توان جامعه با آن مناظرات و تبلیغاتی که بعضا وعید بود و وعده، یا در مواردی اتهام بود و کنایه سقفی داشت و بیم از آن بود استمرار آنگونه مباحث در جامعه التهاب ایجاد کند.
انتخابات‌هایی که اصلاح طلبان در آن پیروز یا بازنده بودند رایی بالای 10 میلیون داشتند اما حالا چه اتفاقی افتاده که سبد رای آنها به 2 میلیون تقلیل یافته است؟
پرسش اصلی متن پیش‌رو این است که آیا اساسا امکان رییس‌جمهور شدن عبدالناصر همتی وجود نداشت؟ به بیان دقیق‌تر این یادداشت می‌خواهد به بررسی علل ناکامی همتی در انتخابات ریاست‌جمهوری بپردازد.
تلاقی دو انتخابات شوراها و ریاست‌جمهوری در گذشته هم بود ولی اثر انتخابات ریاست‌جمهوری بر شوراها بیشتر بود.
ساعت ۲ بامداد بیست‌ونهم خرداد ۱۴۰۰، با پایان مهلت رای‌گیری، مهم‌ترین مرحله از فرآیند سیزدهمین دور انتخابات ریاست‌جمهوری به‌طور رسمی پایان یافت. انتخاباتی که تلاش‌ها برای برگزاری آن از ماه‌ها پیش شروع شد و البته حاشیه‌هایی بسیار داشت.
آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی که به عنوان هشتمین رئیس جمهور برای سیزدهمین دولت جمهوری اسلامی ایران انتخاب شد،‌ زندگی بسیار پرفراز و نشیبی را طی کرده است.

غرضی گفت: امیدواریم شعارهای انتخاباتی آقای رئیسی در عمل هم دل فقرا و مستضعفین را به دست بیاورد. آقای رئیسی در مناظرات گفتند که من برای کسری بودجه از جیب مردم هزینه نمی‌کنم و این موضوع بسیار با اهمیت است.

زرگر در گفت‌و‌گو با پرسون پاسخ داد:/ بخش اول

چرا نظرسنجی‌های قبل انتخابات قابل اعتنا نیستند؟

یک کارشناس مسائل بین‌الملل بیان کرد: کشور تعامل چندان فعالی با نظام مستقر بین‌المللی ندارد و کاهش مشارکت یک پیام به طرف مقابل در خصوص این که دولت ایران حداقلی است را مخابره می‌کند و در چنین وضعیت فشار به ایران تشدید می‌شود.
سازمان آگهی های پرسون