احزاب و شخصیت ها

آخرین و مهمترین خبرهای احزاب را بدون جهت گیری و جناح بندی خاص در صفحه احزاب رسانه مستقل پرسون بخوانید.

سیدعطاءالله مهاجرانی نوشت: انقلاب و نظام در آستانه پنجاه سالگی نیاز به نوشوندگی دارد. اگر به صدای اعتراض دقیق گوش کنیم، به حرف نسل‌های نو توجه کنیم، به روشنی می‌بینیم که جامعه به نوشوندگی نیاز دارد و گاه ما: «بی‌خبر از نو شدن اندر بقا!»
میردامادی، امام جمعه موقت اصفهان گفت: در روزهای اخیر بین ایران و عربستان توافقی ایجاد شد که با توجه به تمام شدن جنگ یمن و باز شدن راه حج عمره از آن استقبال می‌کنیم، عربستان چاره‌ای جز این نداشت.
امام جمعه مشهد تصریح کرد: خواهران و دختران ما هم زیست عفیفانه را در خیابان‌های شهر امام رضا(ع) رعایت کنند. باید شرایطی باشد که کشف حجاب و بی‌حجابی در اقلیتی قرار بگیرد که نتوان آن را به این جامعه منتسب کرد.
خطیب نماز جمعه تهران با بیان اینکه سال ۱۴۰۱ سال حضور خیره کننده ملت ایران در صحنه‌های سرنوشت ساز بود، تصریح کرد: باید در برابر این ملت بزرگ، باوفا و اهل ولایت سر تعظیم فرود بیاوریم که برغم همه دشوارها اینچنین درخشیدند.
سید‌احمد خاتمی امروز در گردهمایی بزرگ ائمه جمعه، علماء و روحانیون استان گیلان در آستانه ماه مبارک رمضان، با بیان اینکه امروزه تمام دنیای شرک و کفر به جنگ با اسلام آمده است اظهار داشت: روحانیت علمداران این نبرد هستند و عمامه‌ و پوشش روحانیت نیز لباس رزم و جهاد در راه دین است.
پس از هر افتتاح یا اتمام پروژه‌ها در دولت سیزدهم که برخی از آنها جزو پروژه‌های نیمه تمام به ارث رسیده برای دولت محسوب می‌شود، روحانی و حامیانش هم اعلام حضور می‌کنند.
محمد مهاجری گفت: توافق ایران و عربستان را از یک جهت مهم می‌دانم؛ آنکه گشایشی کلیدی انجام شد و حالا می‌بینیم که سیاست خارجه از حالت ایدئولوژیک خارج شده است و نگاهی عملیاتی و نه آرمان‌گرایانه در آن وجود دارد.
دبیرکل حزب موتلفه گفت: این‌ احمق‌هایی که عقل‌شان نمی‌رسد که می‌روند آن بالا و می‌گویند مرگ بر دیکتاتور نمی‌فهمند، اولا دیکتاتوری نیست. تو در نهایت آزادی داری می‌گویی مرگ بر دیکتاتور و خانه‌ات مشخص است. صبح هم می‌خواهی بروی می‌توانند تو را بگیرند، ببرند. در نهایت آزادی شعار می‌دهی، بعد می‌خوابی و صبح هم می‌روی سرکارت. پس آیا اینکه آدم با آزادی بگوید مرگ بر دیکتاتور مسخره نیست؟
این که یک نفر از تریبون ائمه جمعه تندخویی کند و یا از شبکه افق به ترویج خشونت بپردازد و یا در هفته نامه فلان تندرو، بدیهی ترین اصول اخلاقی و انسانی و شرعی و عرفی و قانونی را زیر پا بگذارد تا حدودی قابل فهم است.
مانع اجرای طرح دولت روحانی شدند، حالا، به عنوان «دستاورد دولت رئیسی» اجرا کرده‌اند!

یک «افشاگری» بزرگ از همتی

شاید مثل رابطه با عربستان، این را هم تازه یاد گرفتند!
ویژه‌نامه نوروزی مجله «آگاهی‌نو» نوشت: معاون اول رییس جمهور در دولت یازدهم و دوازدهم گفت :وقتی ما در سال ۹۲ آمدیم ارز ترجیحی ۱۲۲۶ تومان بود و می‌گفتند دست نزدید. اگر دست بزنید مرغ از ۶ هزار تومان ۱۴ هزار تومان می‌شود. اما ما در همان ماه اول ارز ترجیحی را حذف کردیم پولی هم به کسی پرداخت نکردیم، قیمت مرغ هم تا پایان دوره اول همان حدود ۶ هزار تومان باقی ماند؛ قیمت بقیه محصولات هم همین‌طور.
محسن هاشمی نوشت: به‌رغم خسارات جنگ توانستیم ایران را بسازیم ولی متأسفانه چند سالی است به بهانه مبارزه با دشمن اشکالات داخلی پیدا کردیم. دو جریان به اصطلاح چپ و راست در مبارزات سیاسی سادگی به خرج دادند.
محمد مهاجری نوشت: بخش معتدل جناح اصولگرا از هرگونه تنش‌زدایی در سیاست خارجی استقبال می‌کند، اما بخش تندرو جریان اصولگرا اگرچه (برای توافق ایران و عربستان) جشن می‌گیرد و بشکن می‌زند، پیشینه‌اش نشان می‌دهد، نمی‌تواند خوشحال باشد.
سازمان آگهی های پرسون