احزاب و شخصیت ها

آخرین و مهمترین خبرهای احزاب را بدون جهت گیری و جناح بندی خاص در صفحه احزاب رسانه مستقل پرسون بخوانید.

فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: دولت در برابر حجاب کاملا شکست خورده و دیگر به حداقل‌ترین حالت رضایت داده که فقط یک چیزی بر روی سر خانم‌ها باشد؛ این که معنی حجاب نمی‌دهد.
در بیش از چهار دهه تجربه قانونگذاری مشکلات ناشی از خلا مجلس سنا یا مجلس خبرگان که باید با ترکیب مجلس خبرگان رهبری و مجمع تشخیص مصلحت ایجاد می شد، را در ادوار مختلف انتخابات می توان دید.
یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: افراد درجه سه و چهار تأییدصلاحیت شده‌اند و با این وضعیت ممکن است مجلس آینده هم ضعیف باشد
فرمانده پیشین قرارگاه خاتم الانبیاء، دبیر پیشین شورایعالی مناطق آزاد و کاندیدای انتخابات ۱۴۰۰ می گوید: دولت از همان ابتدا که شکل گرفت، واقعا برای پذیرش این مسئولیت آمادگی نداشت و از قبل برنامه ریزی نکرده بود.
دبیرکل حزب اعتدال و توسعه در پاسخ به این سوال که حوزه انتخابیه خود را از تهران به رشت تغییر داده است یا خیر، گفت: هنوز اقدامی برای تغییر حوزه انجام نشده است.
رسانه‌های اصلاح‌طلب با اعلام اینکه رییسی تنهای کاندیدای تایید صلاحیت شده مجلس خبرگان از حوزه انتخابیه استان خراسان جنوبی است، طوری وانمود می‌کنند که گویی شورای نگهبان تعمدا چنین کاری کرده تا رییس‌جمهور بی‌رقیب باشد.
رویکرد مشابه روحانی و هاشمی علی رغم ردصلاحیت از سوی شورای نگهبان

روحانی در مسیر هاشمی / فشار تندروها جواب داد

تندروها تلاش هم جانبه خود را به کار گرفتند تا زمزمه ردصلاحیت حسن روحانی به خبر قطعی ردصلاحیت تبدیل شود. اما رویکرد روحانی در مقابل این تصمیم شورای نگهبان چیست؟
سازمان آگهی های پُرسون