دولت

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های خبری دولت و کابینه را در سرویس سیاسی پرسون بخوانید.

تجربه اقدام جهادی آیت الله رییسی در آستان قدس رضوی و قوه قضاییه در سال‌های اخیر موید این نکته است که می‌توان با نگاه مردمی، همراه شدن با مشکلات مردم و تلاش ساختاری برای رفع این مشکلات در ابعاد مختلف، از ظرفیت اعتمادسازی مردم برای حل مشکلات بهره جست و کشور را از اوضاع کنونی نجات داد.
محمد مهدی اسماعیلی وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز در نشستی صمیمانه با مدیران خبرگزاری‌ها، روزنامه‌ها و سایت‌های خبری، درباره برنامه‌ها و اولویت‌های کاری این وزارت‌خانه در دولت سیزدهم به هم‌فکری و تبادل نظر با ایشان پرداخت.

در این جلسه که بیش از سه ساعت به طول انجامید، حدود ۳۰ نفر از مدیران ارشد رسانه‌ای از گرایشات مختلف سیاسی حضور داشتند و شرکت کنندگان به بیان دغدغه‌ها، دیدگاه‌ها و نقطه نظرات پیشنهادی خود در حوزه فرهنگ، هنر و رسانه پرداختند.

اسماعیلی در این نشست یکی از اصلی‌ترین مشخصه‌های دولت سیزدهم را گفت‌وگو با همه قشرها برای درک متقابل و استفاده از دیدگاه‌های همه برای سیاست‌گذاری منطبق با منافع و خواست مردم ذکر کرد و گفت:

نیاز امروز کشور هم افزایی، همکاری و همدلی حداکثری برای عبور از مشکلات و حل معضلات بویژه معیشت مردم است.

آنچه بعنوان آسیب شناسی شرایط فعلی فرهنگ و هنر در برنامه اینجانب به مجلس ارائه شده، گزارش دستگاه های مرتبط بوده و نه دیدگاه اینجانب. لذا در برنامه ارائه شده تلاش کرده ایم همه سلایق درکنار هم در توسعه فرهنگ و هنر ایرانی همکار هم باشند.

وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین سعه صدر ، تقویت اخلاق و تاکید بر همبستگی ملی در مسیر منافع و امنیت ملی را از مهم ترین عناصر لازم برای تقویت و همکاری در راستای توجه به فرهنگ، هنر و رسانه برشمرد.

تاکید بر ضرورت نقدپذیری از جانب دولت و سعه صدر مسئولان ، توجه به اقتصاد رسانه ، رسیدگی به محدودیت های بوجود آمده برای اصحاب فرهنگ و هنر ناشی از ویروس کرونا، ایجاد تعامل سازنده با رسانه ها به صورت مستمر در تمامی ارکان دولت، نگاه ویژه به افکار عمومی و دغدغه های آحاد مردم و ... از جمله محورهای مورد تاکید مدیران رسانه ها در نشست با وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی بود
در جلسه کمیته‌های ستاد کرونا مطرح شد؛

آموزش حضوری مدارس مشروط به تمهید شرایط

در جلسه رؤسای کمیته‌های ستاد ملی کرونا مصوب شد تا سال تحصیلی جدید از ابتدای مهر آغاز شود و آموزش حضوری نیز تا فراهم شدن شرایط بهداشتی مقرر به تعویق بیافتد.
متأسفانه مدیران ما در زمینه برنامه‌ریزی و استفاده از ظرفیت‌های دولتی، مدیران ضعیفی هستند و برای این‌که بر حوزه مدیریتی خود تسلط و اشراف داشته باشند، صفر تا صد کارهای تصدی‌گری را تحت کنترل و مدیریت خود می‌گیرند در صورتی که اگر مدیران ما مدیران توانمندی باشند چنین کارهایی را واگذار می‌کنند و خودشان بیش‎تر بحث برنامه‌ریزی و نظارت را دنبال می‌کنند و این کاری است که باید در دولت سیزدهم انجام شود.
در اختلاف آمار گمرک و وزارت بهداشت نمایان شد؛

۴.۵ میلیون دوز واکسن کرونا غیب شد

آمار واردات واکسن کووید ۱۹ با واکسیناسیون صورت گرفته در کشور، تفاوت ۴.۵ میلیونی را نشان می‌دهد.
روز شنبه در صحن علنی مجلس آغاز می شود؛

بررسی صلاحیت وزرا با اعلام گزارش نخستین وزیر پیشنهادی

نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی در روز شنبه ۳۰ مردادماه جلسه علنی برای بررسی صلاحیت وزرا خواهند داشت و دستور کار مجلس در این روز با بررسی گزارش کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری در خصوص وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش آغاز می‌شود.
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفتگو با پرسون مطرح کرد؛

مؤلفه‌های مدنظر مجلس برای دادن رأی اعتماد به وزرای پیشنهادی

برنامه وزرای پیشنهادی دولت باید بر اساس اسناد بالادستی، قابل پایش و امتیازدهی و در کوتاه مدت و بلند مدت مشخص باشد، کلی‌گویی و کپی برنامه‌های دیگر نباشد یا به اصطلاح امروزی برنامه برای برنامه نباشد و از همه مهم‌تر فردی که بناست این برنامه را اجرا کند تحول گرا باشد، با سختکوشی، پرکاری و با اصلاح فرایندهای غلط و مردمی بودن به معنای واقعی، موضوعات را دنبال کند تا در یک بازه کوتاه‌مدت بخشی از مشکلات اصلی مردم برطرف شود.
رئیس جمهور گفت: تابلوی عاشورا درس و تضمینی برای عدالت، حق‌گرایی، حق‌خواهی و مبارزه با ظلم و ستم در همه عصرها و دوران‌هاست. عاشورا الگویی برای چگونه زیستن است.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در گفتگو با پرسون مطرح کرد؛

عدم حمایت دولت روحانی در ریشه کردن ویروس کرونا

نماینده مردم کلیبر در مجلس گفت: در بدو ورود کرونا به کشور دولت روحانی حمایت های ویژه ای را در بحث تخفیف در عوارض، مالیات، اجاره بها انجام نداد و نان آوران خانه را به مشقت انداخت.
هفته گذشته اختلاف رئیسی و مخبر بر سر تعیین وزرای پیشنهادی به پایان رسید و اسامی وزرا به مجلس ارسال و اعلام وصول شد اما به نظر می رسد رئیس جمهور برای دست کم 6 وزیر پیشنهادی نتواند از مجلس رای اعتماد بگیرد.
بسیاری از وزرای پیشنهادی دولت سیزدهم کسانی هستند که در یکی از دولت‌های احمدی نژاد دارای سمت بودند و یا از همکاران ابراهیم رئیسی در قوه قضاییه بودند که این امر باعث تردید مجلس برای دادن رای اعتماد به این افراد شده است.
در روزهای اخیر و پس از اتمــام آخرین نشست علنی مجلس، فهرست وزرای پیشنهادی دولـــت سیزدهم توسط رئیس‌جمهور اعلام شد و روز شنبه هفته گذشته نیز با اعلام رئیس‌مجلس، اعلام وصول شد تا پایانی باشد بر گمانه‌‌زنی‌ها در این خصوص.
سازمان آگهی های پرسون