دیدار مقامات ارشد ایران و سوریه در دمشق در چارچوب یک مکتب سیاسی صورت گرفت و معنای آن بسیار فراتر از روابط سیاسی و یا حتی روابط راهبردی و تنظیم چند سند همکاریهای راهبردی بود. این دیدار در چارچوب «مکتب مقاومت» انجام شد کما اینکه این موضوع هم در مصاحبه آیتالله رئیسی با شبکه عربزبان المیادین در دمشق و هم در سخنان دکتر بشاراسد برجسته بود.
روزنامه کیهان نوشت: درحالی که انتشار اخبار غیر مستند و غیر دقیق و همچنین انتشار مطالب دروغ و تحریفآمیز در این روزنامههای تبدیل به یک رویه شده است، علت اعتراض اعتماد به عدم حضور خبرنگارانش در نشستهای تخصصی که جنس و نوع مباحث مطرح شده در آن از عنوان آن پیداست جالب توجه است.
رئیس مجلس قانونگذاری ازبکستان با بیان اینکه رئیس جمهور این کشور ماه آینده به ایران سفر خواهد کرد، گفت: در سالهای اخیر روابط ایران و ازبکستان در تمامی زمینهها توسعه پیدا کرده است.
گروهی در این مملکت سالهاست که حکمرانی بدون پاسخگویی را حق بیچونوچرای خود میدانند.مشکل آنجاست که مدعیان بیچونوچرای مدیریت در کشور ما -ازقضا، این روزها همه جایگاههای انتخابی و انتصابی را در اختیار دارند- ضمن تخریب دستاورد دولتهای گذشته، هیچ بدیلی برای برونرفت از وضع موجود در چنته ندارند
سخنگوی دولت گفت: بیان ضعفها و آسیبشناسی مشکلات یک نیاز است اما توجه به چرایی آنها نشان می دهد مشکلاتی ماننند بیکاری و تورم نتیجه نگاه و گفتمان "ما نمی توانیم" در برخی دورههای مدیریتی گذشته است.
پرئیس جمهور برنامه جامع همکاریهای راهبردی و بلندمدت ایران و سوریه را که در سفر وی به دمشق در سطح مقامات عالی دو کشور امضا شد، آغازگر فصل جدیدی در روابط دوستانه و برادرانه دو کشور دانست.
در جلسه ستاد ملی احیای دریاچه ارومیه به ریاست معاون اول رئیس جمهور، گزارشی امیدبخش از روند احیای دریاچه ارومیه ارائه و ۹ راهبرد جدید برای تسریع در نجات این پهنه آبی و استمرار روند فعلی با ۲۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار تصویب شد.
اکنون سه وزارتخانه از دولت سیزدهم بدون وزیر شده است؛ لذا رئیس جمهور باید هرچه سریعتر، افراد کارآمد و شایستهای را برای تصدی این وزارتخانهها به مجلس معرفی کند.
حمیدرضا حاجی بابایی، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه گفت: در جلسه مشترک میان مجلس و دولت و همچنین در جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی، آقای رئیسجمهور اعلام کردند به زودی لایحه اصلاح بودجه۱۴۰۲ را به مجلس ارسال میکنند.