قزوین

مهمترین اخبار

استاندار قزوین در جریان بازدید از پروژه نهضت ملی مسکن اقبالیه مطرح کرد:

قزوین پیشتاز تحقق وعده مسکن ملی است

محمد نوذری استاندار قزوین در جریان بازدید از پروژه نهضت ملی مسکن اقبالیه گفت: از مجموع ۱۰۲۰ واحد مسکن ملی در اقبالیه، ۵۱۰ واحد آماده تحویل در سفر رئیس‌جمهور است و ۵۱۰ واحد دیگر نیز تا پایان سال تکمیل می‌شود.
سیاوش طاهرخانی فرماندار شهرستان قزوین در دیدار با امام جمعه شهر اقبالیه با اشاره به رویکرد دولت دکتر پزشکیان در تقویت حکمرانی محله‌محور، بر ضرورت بهره‌گیری از سرمایه اجتماعی، نقش‌آفرینی نهادهای دینی و مردمی و استفاده از ظرفیت وفاق شکل‌گرفته در کشور و استان برای پیشبرد برنامه‌های توسعه‌ای و اجتماعی تأکید کرد.
سرپرست معاونت قضایی پرونده های خاص ماده 477 دادگستری کل استان قزوین خبر داد؛

ثبت ۶۶۹ فقره پرونده ماده 477 در استان قزوین

حمید بابایی سرپرست معاونت قضایی پرونده های خاص ماده 477 دادگستری کل استان قزوین از طرح۶۶۹ فقره پرونده در دبیر خانه ماده 477 استان در نیمه نخست سال جاری خبر داد و گفت:  ۳۹ فقره از این پرونده‌ها پس از طی مراحل بررسی و اظهارنظر قضایی قضات مجرب استان با نظر موافق رئیس کل محترم به معاونت قضایی قوه قضائیه ارسال شده است.
با حکم سیدرضا صالحی‌امیری وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، «مریم مهدوی» به‌عنوان سرپرست اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قزوین منصوب شد. او نخستین بانوی مدیرکل استانی این وزارتخانه محسوب می‌شود.
معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان خبر داد؛

توقف خودرو، انتقال به پارکینگ و قطع سوخت؛ مراحل جدید مقابله با تخلیه غیرمجاز نخاله در قزوین

مرتضی محمدی معاون حقوق عامه دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان قزوین درسومین جلسه بررسی مشکلات شهری با محوریت جمع‌آوری نخاله‌های ساختمانی و ساماندهی پساب شهرک‌های صنعتی در قزوین گفت: توقف خودرو، انتقال به پارکینگ و قطع سوخت، سه مرحله برخورد با متخلفان نخاله‌ریزی است که از این پس به صورت جدی و میدانی اجرا می‌شود.
در مراسمی با حضور علی دارابی قائم‌ مقام وزیر میراث‌ فرهنگی، مریم مهدوی به‌عنوان سرپرست اداره‌کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قزوین منصوب شد؛ انتصابی که او را به نخستین بانوی مدیرکل این وزارتخانه در کشور تبدیل می‌کند.
فرج الله فصیحی رامندی رییس شورا در جلسه علنی با تبریک به مناسبت فرارسیدن ۱۳ آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و روز دانش‌آموز از عموم مردم ولایتمدار قزوین برای حضور پرشور در راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان دعوت کرد.
محمدپیری، شهردار محمدیه از افتتاح رسمی پارک شهر محمدیه با حضور دکتر محمدرضا عارف معاون اول رئیس‌جمهور به صورت ویدئو کنفرانس خبر داد و گفت: این مراسم روز پنج‌شنبه ۱۵ آبان‌ماه، همزمان با بهره‌برداری از ۵۵ همت پروژه زیربنایی، اقتصادی و درمانی در استان قزوین برگزار خواهد شد.
محمد نوذری استاندار قزوین در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان از سفر قریب‌الوقوع دکتر عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، به قزوین خبر داد و گفت:در این سفر، ۵۵ همت پروژه عمرانی و اقتصادی، افتتاح و عملیات اجرایی بخشی از آن کلید خواهد خورد.
ابوذر شریف‌پور رئیس شعبه ۱۰۱ دادگاه کیفری دو شهرستان قزوین از تشکیل اولین جلسه رسیدگی به پرونده متهمان یه پولشویی مرتبط با پرونده شرکت رضایت خودرو طراوت نوین خبر داد.
زینب سیادهنی، رئیس شورای اسلامی شهر محمدیه، در حاشیه آیین رونمایی از ۹ دستگاه اتوبوس و ماشین‌آلات عمرانی شهرداری محمدیه عنوان کرد: همدلی و همراهی شهرداری و شورا در توسعه و تجهیز ناوگان خدماتی، گامی مؤثر در ارتقای کیفیت خدمات و افزایش رضایتمندی مردم شریف محمدیه و مهرگان است.
ارسلان قاسمی فرماندار شهرستان البرز در آیین رونمایی از ناوگان جدید حمل‌ونقل شهری محمدیه، با قدردانی از اقدامات شهرداری گفت: مدیریت شهری محمدیه با برنامه‌ریزی دقیق، نگاه آینده‌محور و فعالیت میدانی مستمر، روند خدمت‌رسانی به شهروندان را ارتقا بخشیده و امروز این شهر در مسیر توسعه‌ای هدفمند قرار دارد.
در ادامه سیاست نوسازی تجهیزات عمرانی و ارتقای کیفیت خدمات شهری، محمد پیری، شهردار محمدیه، از اضافه شدن ۳۴ دستگاه خودروی خدماتی، اتوبوس و ماشین‌آلات جدید به ناوگان شهرداری خبر داد و تأکید کرد: «این اقدام نتیجه همدلی میان مدیریت شهری و حمایت‌های استانداری قزوین است و هدف آن، خدمت‌رسانی کارآمد و پایدار به شهروندان است.
محمدجواد حق‌لطفی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قزوین در آیین رونمایی از ۹ دستگاه اتوبوس وماشین‌آلات راهسازی شهرداری محمدیه با اشاره به هماهنگی شهرداری و شورای اسلامی شهر محمدیه اظهار کرد: نوسازی ماشین‌آلات عمرانی و خدماتی، نتیجه برنامه‌ریزی دقیق و نگاه آینده‌نگر مدیریت شهری است و ارزش افزوده بالایی برای شهروندان خواهد داشت.
محمد پیری، شهردار محمدیه در جلسه هماهنگی پدافند غیرعامل استان قزوین ضمن تبریک هفته پدافند غیر‌عامل اظهار داشت: پدافند غیرعامل باید به‌عنوان یک فرهنگ مدیریتی در سطح کشور نهادینه شود. ما در محمدیه، تلاش کرده‌ایم تا از مرحله طرح تا اجرا، اصول ایمنی، تاب‌آوری شهری و حفاظت از زیرساخت‌ها را به‌صورت کاربردی در پروژه‌های عمرانی و خدماتی لحاظ کنیم.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری قزوین مطرح کرد؛

قزوین پیشگام توانمندسازی بانوان؛ اکسپو ملی زنان در مسیر تمدن‌سازی نوین است

مریم بیدخام مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری قزوین در نشست مدیران دفاتر امور بانوان کشور به آمادگی استان قزوین برای برگزاری نخستین اکسپو ملی بانوان اشاره کرد و گفت: این رویداد ملی فرصتی ارزشمند برای معرفی توانمندی‌ها و نوآوری‌های زنان در حوزه‌های کارآفرینی، صنایع‌دستی، کسب‌وکارهای دانش‌بنیان، هنر، صنایع خانگی و فعالیت‌های اجتماعی است.
آیت الله حسین مظفری امام جمعه قزوین در خطبه های نماز جمعه با تأکید بر اینکه ملت ایران در طول تاریخ نشان داده هرگز تسلیم قدرت‌های استکباری نمی‌شود، گفت: تجربه مبارزه با ظلم، امروز راه را برای ایستادگی در برابر آمریکا و جبهه استکبار روشن کرده است.
حجت الاسلام والمسلمین علی بخشی امام جمعه شهر اقبالیه در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با اشاره به بروز اختلال در دکل مخابراتی محدوده خیابان پاسداران، از مسئولان مخابرات استان قزوین و اقبالیه درخواست پیگیری و رفع سریع مشکل را مطرح کرد و گفت: امروز تلفن همراه از مهم‌ترین ابزار ارتباطی مردم است و اختلال در آن،نگرانی هایی را برای خانواده‌ها به وجود آورده است.
رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری قزوین خبر داد:

رقابت ۴۰۰ حافظ قزوینی در دومین دوره آزمون حفظ قرآن کریم

ابوالفضل اکبری معاون شهردار و رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری قزوین گفت: دومین دوره آزمون حفظ ۱۰ و ۲۰ جزء قرآن کریم با حضور ۴۰۰ حافظ در قزوین برگزار می‌شود.
حجت الاسلام والمسلمین علی بخشی امام جمعه شهر اقبالیه در خطبه های نماز جمعه این هفته عنوان کرد: این سفر با حضور آیت الله حسین مظفری نماینده محترم ولی‌فقیه در استان و امام جمعه قزوین، استاندار، نمایندگان مجلس و مدیران استانی و شهرستانی، فرصتی برای بررسی مشکلات مردم و پیگیری مطالبات شهری خواهد بود.
آیت‌الله حسین مظفری، امام جمعه قزوین در خطبه‌های نماز جمعه با تأکید بر اهمیت تقوای الهی، پخش سریال "پسران هور" را اقدامی ارزشمند از سوی صداوسیما دانست و وضعیت آمریکا را نگران‌کننده و رو به افول توصیف کرد.

نماینده قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی در نشست خبری مطرح کرد:

خرید جنگنده ها از روسیه ارتباطی با جنگ اخیر ندارد/ من واقعیت‌ها را صراحتاً می‌گویم

سالار ولایتمدار آبنوش، نماینده قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی در نشست خبری با اصحاب رسانه استان قزوین گفت: سه قوه با اجماع کامل برای مهار تورم، تأمین کالاهای اساسی و بهبود معیشت مردم برنامه‌ریزی کرده‌اند.
سازمان آگهی های پُرسون