رئیس شورای حل اختلاف استان قزوین خبر داد:

محکوم به قصاص در آبیک با گذشت اولیای دم آزاد شد

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد حیدری رئیس شورای حل اختلاف استان قزوین از مصالحه دهمین پرونده قتل عمد در استان خبر داد و گفت: با تلاش صلح‌یاران حوزه قضایی شهرستان آبیک، محکوم به قصاص با رضایت اولیای دم از مجازات رهایی یافت.
تصویر محکوم به قصاص در آبیک با گذشت اولیای دم آزاد شد

به گزارش سایت خبری پُرسون، از قزوین؛ حجت‌الاسلام والمسلمین محمد حیدری، با اعلام این خبر اظهار داشت: این پرونده مربوط به قتلی است که در حوزه قضایی شهرستان آبیک اتفاق افتاده بود و متهم پس از طی مراحل قانونی، به اتهام قتل عمد به قصاص نفس محکوم شده بود.

وی با قدردانی از نقش‌آفرینی مثبت صلح‌یاران در این پرونده، تصریح کرد: این تلاش‌ها در فضایی سرشار از احترام و با رعایت موازین قانونی و شرعی و با هدف کاهش تنش‌های اجتماعی و التیام آلام ناشی از این حادثه تلخ انجام شد.
رئیس شورای حل اختلاف استان قزوین افزود: سرانجام با جلب رضایت اولیای دم و تحقق شرایط قانونی سازش، پرونده مذکور به مصالحه قطعی انجامید و زمینه برای آزادی زندانی فراهم شد.
حجت‌الاسلام حیدری این اقدام شایسته را جلوه‌ای روشن از نقش مؤثر نهادهای صلح و سازش در تحقق عدالت ترمیمی، کاهش جمعیت کیفری زندان‌ها و ترویج فرهنگ والای گذشت و مدارا در جامعه برشمرد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا پایان آبان‌ماه، ده فقره پرونده قتل عمد در استان منجر به صدور حکم قصاص شده است که با پیگیری‌های مستمر و مسئولانه صلح‌یاران، تمامی این پرونده‌ها به سازش ختم شده است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1203312

سازمان آگهی های پُرسون