به گزارش سایت خبری پُرسون، از گیلان؛ مدیرکل شیلات گیلان و سرپرست فرمانداری صومعهسرا، بر توسعه عمودی و افزایش بهرهوری در تولید آبزیان تأکید کرد.
مدیرکل شیلات گیلان با اشاره به ظرفیتهای ویژه شهرستان صومعهسرا، آن را مهد تولید متراکم آبزیان و یکی از قطبهای مهم تولید ماهیان گرمابی معرفی کرد.
وی به برنامههای عملیاتی کوتاهمدت این اداره کل اشاره کرد و بر اهمیت سرمایهگذاری بخش خصوصی در ایجاد واحدهای طرح تنپاک و تولید بستههای ماهی آماده مصرف تأکید نمود. هدف از این اقدامات، توسعه بازار و افزایش تولید آبزیان پرورشی در استان است.
شایان ذکر است که ۲۰ درصد از تولید آبزیان استان در شهرستان صومعه سرا محقق شده و این شهرستان با کسب رتبه دوم آبزیپروری استان، نقش مهمی در تأمین نیازهای غذایی ایفا میکند.
منبع: پُرسون