جای خالی بازاریابی خارجی در صنایع دستی زنجان

رییس اتحادیه مسگران زنجان به سهم اندک صنایع دستی استان در صادرات خارجی اشاره کرد و گفت: برای جبران این کاستی باید یک تشکل بازاریابی بین المللی در این زمینه در استان داشته باشیم.
تصویر جای خالی بازاریابی خارجی در صنایع دستی زنجان

به گزارش سایت خبری پُرسون، محسن سلیم افزود: فراهم کردن حضور هنرمندان صنایع دستی در نمایشگاههای داخلی و خارجی، ورود شرکت های دانش بنیان، جذب سرمایه گذاری، معرفی محصولات و بازارهای داخلی به گردشگران و ایجاد سایت تخصصی صنایع دستی از جمله مولفه های رونق صنایع دستی در استان است که باید به آنها توجه شود.

وی با بیان اینکه زنجان قطب و پایتخت صنایع دستی فلزی شناخته می شود، افزود: ملیله کاری، چاقو سازی، مسگری و انگشترسازی از رشته های مهم صنایع دستی استان است.

سلیمی گفت: در کل کشور ۲۹۹ رشته صنایع دستی وجود دارد که هنرمندان و صنعتگران استان زنجان در ۵۵ رشته فعالیت دارند.

وی خاطرنشان کرد: هم اکنون حدود پنج هزار نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم در حوزه صنایع دستی مسی استان اشتغال دارند.

رییس اتحادیه مسگران زنجان از معافیت مالیاتی تولید دستی ظروف مسی در این استان خبر داد و گفت: یکی از مسائل و مشکلات پیش روی فعالان صنف مسگران، مالیات بود، چراکه فرآورده های این رشته در موارد متعددی جزو صنایع دستی محسوب نمی شد و در موضوع عملکرد واحدها و محصولات آنها سلیقه ای عمل می شد.

وی گفت: با پیگیری های انجام شده و مذاکره با امور مالیاتی، مشکل سلیقه ای عمل کردن در تعریف سنتی یا صنعتی بودن صنایع دستی مسی رفع شد.

سلیمی افزود: هفته گذشته کارشناسانی از امور مالیاتی به واحدهای تولید ظروف مسی مراجعه کردند و با نظر خود این کارشناسان بیش از ۹۰ درصد تولیدات به صورت دستی بود با این وجود باز هم شاهد عمل سلیقه ای هستیم.

وی همچنین به موضوع نظارت و بازرسی از فروشگاه‌های صنایع دستی اشاره کرد و گفت: حضور نداشتن بارزس در حوزه صنایع دستی در تیم های بازرسی منجر بروز مشکلات و صدور ابلاغیه هایی می شود که باید برنامه ریزی لازم برای رفع این مشکل صورت گیرد.

منبع: ایرنا

942658

سازمان آگهی های پرسون